0
Uncategorized

38 weken zwanger…tijd om af te tellen

Voila, we zijn aangekomen in onze 38ste week, ons meisje en ik. We hebben dat goed gedaan, maar nu  kan ik toch echt niet meer wachten om haar te zien. Nog even. Na het 8ste (jawel ik heb ze geteld!) bezoekje aan mijn lieve gynaecologe deze week, blijkt dat ze toch nog even in mijn buik zal blijven zitten…dus we wachten…en wachten. Ik kan eindelijk wachten nu, want ik moet niet meer gaan werken en kan gewoon rustig thuis genieten met Lief en Zoonlief op ons zusje. 

Mijn TO DO-lijstje is bijna afgewerkt. Vooral veel rusten staat er op. En veel genieten met Kobe die op op zijn zusje aan het wachten is.
4 dingen waar ik in mijn voorlaatste zwangerschapsweek van genoten heb:
1) Woensdag een uitstapje met Liefje naar de première van CORTEO (Cirque Du Soleil): zalig gewoon! 
2) Dit filmpje: Negen maanden zwangerschap in twee minuten. Ongelooflijk mooi en zo zou je bijna vergeten hoe lang die negen maanden eigenlijk wel geduurd hebben en hoe hard ik heb uitgekeken naar THE BIG MOMENT. Nog nooit in mijn leven heb ik zoveel weken en dagen geteld. 🙂
3) Instagram-boekjes maken met Blurb! Ongelooflijk!
4) De culinaire hoogstandjes van mijn Liefje zoals o.a. de kip met currysaus en groenten (volgens Jeroen Meus) en de couscous met groentjes en scampi’s in looksaus. Mmmmmm! Genieten van eten mag ik gelukkig nog doen, want ik ben nog niet meer dan 7,5kg bijgekomen. Wij zijn goe bezig!

You Might Also Like...

1 Comment

 • Reply
  ikke
  juni 17, 2012 at 12:23 pm

  goed bezig nichtje… doe zo voort…
  groetjes
  caroline

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.