0
Uncategorized

En de titel van mijn boek is…

Update! Ik had jullie vandaag nog de titel van mijn boekje dat in het najaar in de winkel zal liggen, beloofd! Ik had er zelfs een wedstrijd aan gekoppeld door jullie de titel te laten raden en de winnaar (bijna) één meter stof cadeau te geven! Nu heb ik een probleem, want niemand heeft de juiste titel geraden.

Gisteren ben ik nog even langs geweest bij mijn leuke uitgeverij en jullie mogen op jullie twee oortjes slapen, want mijn boek komt zeker ter wereld dit najaar. Over de uitgerekende datum valt nog te discussiëren, maar het komt!  
Maar waarover gaat het nu eigenlijk?
Omdat ik het de afgelopen 2,5 jaar zo geweldig leuk vond om mama te zijn en hier ook uitgebreid over geblogt heb, heb ik er dus een boekje over geschreven: HET LEUKE MAMABOEK! Dit boekje wordt de grote zus van mijn blog, boordevol praktische tips en zelf-maak-ideeën rond alle fases van het moeder-zijn: van zwangere vrouw tot creatieve mama en lovely housewife! Het wordt met andere woorden de perfecte bagage voor elke hippe multitaskende mama!

Jullie waren dus heel dichtbij…daarom heb ik besloten om uit de 20 reacties één winnares te krijgen via www.random.org. And the winner is…de 6de reactie! En dat is Regina die ook een superleuke blog heeft! Je mag hier een mailtje sturen met je adresgegevens en het stofje komt naar jou toe. Ben wel benieuwd wat je ermee gaat maken…
En jullie mogen allemaal superveel reclame maken voor mijn boekje. In het najaar doe ik zeker een leuke GIVE-AWAY om mijn leuke mamaboek te winnen! 
xxx

You Might Also Like...

8 Comments

 • Reply
  Tineke Bolleboom
  augustus 1, 2013 at 6:05 pm

  Leuk gefeliciteerd, en jij bedankt voor de kans, veel plezier met de verdere voorbereidingen!

 • Reply
  Caroline Wielfaert
  augustus 1, 2013 at 6:12 pm

  Het leuke mamaboek staat vanaf nu dus op mijn verlanglijstje! Groetjes!

 • Reply
  Twee emmerkes water
  augustus 1, 2013 at 7:03 pm

  hihi joepiejee 🙂
  ik mail je zo mijn adresje door

 • Reply
  Twee emmerkes water
  augustus 1, 2013 at 7:09 pm

  ik plaatste trouwens wat reclame op m’n blogje 😉

 • Reply
  tutto riciclabile handmade/ragdollsvfk
  augustus 1, 2013 at 8:57 pm

  Ben heel benieuwd naar dat boek
  De look van de eerste foto ,dat behang die stoel dat rokje
  Daar word ik zo blij van he

 • Reply
  Marieke
  augustus 2, 2013 at 12:49 pm

  Klinkt heel leuk!
  Ik kan niet wachten om het bij ons in de winkel te mogen verkopen!

 • Reply
  Liesellove
  augustus 2, 2013 at 6:45 pm

  Ik houd het in de gaten dat boek. Zal ik kunnen gebruiken 🙂

 • Reply
  hilde@home
  augustus 2, 2013 at 10:11 pm

  Klinkt alvast veelbelovend! Ik kijk er naar uit!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.