0
Uncategorized

Borstvoeding onderwegWanneer ik binnenkort bevallen ben en ik ben onderweg met mijn baby, dan is borstvoeding geven ALTIJD de gemakkelijkste oplossing. Dat weet ik nog van toen ik onze kleine Kobeman borstvoeding gaf. Nooit geen gedoe met flesjes, altijd warme melk bij de hand. En vanaf nu zeker met mijn Iphone, want wat een ontdekking is de nieuwste app van de superhandige kenniswebsite www.borstvoeding.com. De bekende Stefan Kleintjes heeft deze website nu in een handige app BVcom gegoten. Zo gezegd zo gedaan. Direct geïnstalleerd. En zo kan ik binnenkort altijd en overal borstvoedingsinfo onderweg opzoeken, waar ik ook ben! Handig toch hé?

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.