0
Uncategorized

Ik ben er klaar voor! Zusje mag komen!

Grote broer is er helemaal klaar voor want heeft dit weekend haar bedje samen met papa in elkaar gestoken. “Mama buik,” roept hij meerdere malen per dag. En als je hem vraagt: “Waar is zusje?”, dan komt hij heel lief wrijven over mijn dikke buik. Zalig gewoon!

Nog minder dan 7 weken, jaja!, en onze kleine meid mag in haar eigen bedje slapen naast mama. Deze keer geen rug-of schouderpijn meer ‘s nachts, want met onze geweldige co-sleeper wordt borstvoeding geven ‘s nachts een fluitje van een cent :-)…
Ik word steeds dikker en het to-do-lijstje wordt steeds korter.
Enkel nog ons koffertje klaarmaken, nog wat nieuwe borstvoedingsbh’s aanschaffen en de suikerbonen afwerken…wordt vervolgd.


You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.