0
Uncategorized

Intiem

Er is niets zo intiem als een baby die beweegt in je buik! Met die mooie gedachte ga ik mijn 34ste zwangerschapsweek in. Misschien is het wel de laatste keer in mijn leven dat ik zwanger ben? Dus genieten moet ik doen. Nog 6 weken en de tientallen stampjes per dag die ik voel in mijn buik worden werkelijkheid. Nog minder dan 45 dagen en mijn kleine meid zal mijn lekker warme veilige baarmoeder omruilen voor deze leuke grote wereld. Of ik er klaar voor ben? En of! Ook al geniet ik 100% van het zwanger zijn. Vergeet de hormonen die vorige week de wereld van mijn twee mannen op zijn kop heeft gezet. Ik steek het op de hormonen, dus het is niet mijn fout. Vergeet de vele kwaaltjes zoals het maagzuur net voor ik lekker onder de wol wil kruipen. En de steeds gevulde pisblaas die vooral ‘s nachts wil geledigd worden waardoor ik meerdere malen per nacht het bednest moet verlaten om beneden naar de wc te moeten lopen. Nu nog veel slapen om mij voor te bereiden op straks wordt dus stilaan moeilijker. Gelukkig slaapt zoonlief tegenwoordig opnieuw door.
Nog bijna minder dan 1000 voorblijvliegende uren en we kunnen eindelijk de naam van ons meisje bekend maken! Al heb ik al veel op mijn tong moeten bijten, omdat ik ons kleine wondertje steeds vaker bij haar mooie naam noem….spannend hé?

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.