0
EROPUIT Kinderactiviteiten Uncategorized

Op Vroemkamp in de Vroemfabriek: het coolste kamp ever!

De zomervakantie is ondertussen al een week achter ons, toch maakten onze kinderen heel wat leuke herinneringen. Eén van de leukste ervaringen afgelopen zomer was het Vroemkamp in Hoboken.

Vroemkamp, wasda?
In aangepaste outfit op een veilige, leuke en niet competitieve manier kinderen begeleid in contact brengen met twééwielers, op pure spierkracht en gemotoriseerd! Dat zijn de e-crossbikes van het Vroemkamp en Kobe en Frauke konden hier natuurlijk geen genoeg van krijgen. Tijdens hun Vroemkamp afgelopen zomer mochten ze dit elke dag uittesten en tegen het einde van de week waren ze volleerde crossbikers!

“Wooooow mama dit was het coolste kamp dat we ooit hebben gedaan, mogen we volgend jaar teruggaan?”Van BMX tot hoogteparcours tot skaten
Maar tijdens hun sportkampje deden ze nog meer want ze gingen BMX-en op een echte BMX-piste. Alsof dat nog niet genoeg was testten ze het hoogteparcours van Intens uit én ze gingen ook regelmatig skaten. Eén en al coolness daar in Hoboken, ik moet je niet vertellen dat Kobe en Frauke niet meer naar huis wilden.
“Wooooow mama dit was het coolste kamp dat we ooit hebben gedaan, mogen we volgend jaar teruggaan?”

Fijn om weten: je kan in de Vroemfabriek ook gewoon vrij gaan rijen samen, dus dat is een ideale weekendactiviteit. Of je kan er ook een verjaardagsfeestje organiseren. Je weet waarmee je je kinderen straks écht een enorm plezier kan doen. You can thank me later, haha!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.