0
EROPUIT Kinderactiviteiten

Ga eens op wijksafari

Wisten jullie dat ik regelmatig schrijf en op uitstap ga voor Riebedebie en Iedereen Verdient Vakantie? Dan heb ik leuk nieuws voor jou, want vroeg in de ochtend begonnen Frauke en Mil leuke dierentekeningen in te kleuren om op straks op wijksafari te kunnen! Jij kan dat ook doen en zo kans maken op één van de 40 tickets voor een dierenpark! Want we kunnen jammer genoeg even niet naar de dierentuin, maar de dierentuin komt zo wel naar jou! De dierentuinen laten hun dieren zien in jouw buurt. Pimp dus deze leuke kleurplaten en hang ze op aan je raam.


MAAK KANS OP EEN VAN DE 40 TICKETS VOOR EEN DIERENPARK
Deel jouw leukste foto op de Facebookpagina van Riebedebie of deel hem op je feed via Instagram en tag hem met @riebedebie – gebruik de hashtags #riebedebie en #ontdekkingtroef en maak kans om een ticket voor een dierenpark te winnen!
Misschien spot je wel een zeehond in de Waterstraat? Of een leeuw in Denderleeuw? Milleke ziet het al helemaal zitten! Roaaaaargh!

DOWNLOAD DE KLEURPLATEN HIER

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.