0
EROPUIT Op reis met kinderen

Ik ga op reis en ik neem mee…de kinderen

Of ik het zag zitten om reisgast te zijn in haar allereerste boek? Toen Liesellove vroeg om mij te interviewen over onze reisavonturen, was ik dolenthousiast. Want wie ons al een tijdje volgt, weet dat wij heel graag en heel vaak op reis gaan met ons gezin. Dus ja…onze ervaringen delen en anderen inspireren is het liefste wat ik doe

Het boek van Lies is gemaakt voor iedereen die graag op reis gaat.
De korte inhoud zegt het helemaal. Of je nu houdt van verre en avontuurlijke reizen of liever dicht bij huis op vakantie gaat, reizen met kinderen is sowieso een ervaring. True! Het boek geeft een antwoord op heel wat vragen zoals waar moet je nu rekening mee houden bij het uitzoeken van een bestemming? Hoe kan je je kind voorbereiden en wat neem je allemaal mee? Wat als je kind ziek wordt of last heeft van een jetlag? Wat zijn handige apps voor ouders én kinderen?
En wat doe je met al die mooie vakantieherinneringen?

Verhalen, anekdotes en tips van andere gezinnen zoals dat van ons vind je er ook in. Zo kom je onder andere te weten van welke reizen wij het meest genieten en wat ons favoriete land is, waar wij graag logeren en waar wij nog van dromen. En….je vindt er ook onze mooiste reisfoto’s in die mij meteen doen hunkeren naar onze zomervakantie dit jaar. Kunnen we nu terug naar Zweden rijden aub?

Zoals Lies het zelf zegt: ‘Dit boek bevat niet de waarheid over reizen met kinderen. Wanneer je alle tips, tricks en verhalen in het boek leest, houd dan altijd in gedachten dat je ze moet aanpassen aan de noden van je eigen gezin.‘ Zo is dat! Elke reis is anders, elk kind is anders en elk avontuur is anders. En vooral ook leerrijk, ons reismotto is niet voor niets ‘Not all classrooms have four walls’.

Oh ja, je kan het boek hier bestellen.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.