0
EROPUIT Kinderactiviteiten

Verveel je nooit meer tot de 24ste eeuw met 3 op een reis!

The word is out! Nog een leuk nieuwtje voor we op vakantie vertrekken. Tijdens de zomer werkte ik samen met Uitgeverij Averbode deze superleuke kalender uit met oneindig veel unieke weekends!

Ik maakte een originele kalender met inspiratie voor oneindig veel unieke weekends! Met 52 kledingstukken, 52 voorwerpen of transportmiddelen en 52 bestemmingen. Dus… ga jij met een gekke snor te voet naar de bibliotheek? Hoe gekker de combinaties, hoe leuker het wordt!

Je kinderen kijken zo op een alternatieve manier naar de wereld en ontdekken talloze mogelijkheden die ze tevoren niet zagen. Bovendien zijn ze weg van het scherm én creëren ze herinneringen voor het leven.

3 op een reis is ideaal om de creativiteit van je kinderen te stimuleren én alle weekends om te toveren tot onvergetelijke belevingsmomenten! Leuk én leerrijk! Je kan hem hier bestellen als cadeautje voor jezelf of voor iemand anders. Leuk wordt het sowieso!
Laat ons weten welke uitstapjes jij plant in de kerstvakantie.

LEUK CADEAUTJE VOOR ONDER DE KERSTBOOM
Laat dit een leuke last-minute cadeautip zijn voor onder de kerstboom. En ik heb een leuk cadeautje voro jou want met de code LOBKE10 krijg jij de volle 10% korting op alle leesreeksen op www.uitgeverijaverbode.be/thuis dus ook op onze superleuke kalender 3 op een reis. Geen dank 🙂

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.