Op teambuilding met ons gezin tijdens de Strong Viking Family Run

“Als we ons nu eens inschrijven voor de Strong Viking Family Edition?” zeiden we tegen elkaar toen we in Zweedse bossen zaten? Ideaal om de zomervakantie in ‘vuiligheid’ (ipv in schoonheid, hebdem?) af te sluiten? Zo gezegd zo gedaan. Afgelopen zondag stonden we vol goeie moed klaar aan de START van de coolste obstakel-run ooit. Want hoe leuk is het om met heel je gezin te lopen en ondertussen coole obstakels te doen. Echt iets voor ons!

Zo moesten we touwklimmen, hamerslingeren, hordelopen, een mini fjord-drop doorstaan en het allerallerleukste was natuurlijk het modderbad. Ik moest mijn kinderen geen twee keer zeggen dat ze om ter snelst door dit modderbad moesten kruipen. En ja, wij moeder en vader mochten ook een lekker modderbadje nemen, haha!

Bibberend van de kou kwamen aan bij de finish, fier op onszelf, want we hadden het toch maar chique gedaan zo 3km samen gelopen. We hebben elkaar geholpen, we hebben keihard gelopen en we hebben vooral ook heel hard gelachen. De koude douche na de loop moesten we er jammer genoeg bij nemen, maar vergeten doen we dit nooit meer.

Dus…houd zeker de website van de Family Edition van Strong Viking in het oog want dit is echt iets wat op je familiebucketlist moet komen. Geloof ons!

2 thoughts on “Op teambuilding met ons gezin tijdens de Strong Viking Family Run

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.