0
Uncategorized

“Ik ben een stoere rosse”

“Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan”

Deze foto is gemaakt door Fotografie Marc Vanraes Meer info: 0475 31 74 12 of info@marcvanraes.be of www.marcvanraes.be

Frauke: “Net als Pippi Langkous ben ik bang van niets, ik vind dat ik dan ook een beetje veel op haar lijk. Ik wou dat ik zo sterk was als Pippi Langkous dan kan ik een paard en een huis opheffen. Soms doe ik mijn rosse haren in twee staartjes en dan lijk ik echt een beetje veel op haar. Daarom ga ik ook zo graag naar Zweden op vakantie, dat is het land van Pippi Langkous, ik ben zelfs al naar het park en het huis van Pippi Langkous geweest, zo leuk was dat. Ik hoor vaak van mensen dat rosse meisjes gepest worden maar dat heb ik nog nooit meegemaakt. Niemand pest mij. Ik ben trots op mijn gouden haren! Wist je trouwens dat roodharigen minder vitamine D absorberen uit zonnestralen, maar dat compenseren ze door het zelf aan te maken? Ik heb dus magische krachten. Wow!”

Wat ik niet zo leuk vind aan mijn rode haren?
Frauke: “Als ik met mama en papa naar de Colruyt ga, dan wil iedereen altijd aan mijn haartjes komen en dat vind ik echt ambetant. Maar dan kijk ik eens heel boos en dan snappen ze het meestal wel.”

“Ik ben een stoere rosse”

In de zomervakantie nodigde fotograaf Marc Van Raes ons uit om mee te werken aan zijn ‘Ik ben een stoere rosse’-project. Dit moest ik aan ons Frauke geen twee keer vragen. Ros en stoer, het zijn twee woorden waar ons 7-jarig meisje enorm trots op is. Zo gezegd, zo gedaan. Op een warme zomerdag liet ze zich helemaal gaan, met wondjes en al, in de fotostudio van Marc. Benieuwd naar het resultaat?

Deze foto is gemaakt door Fotografie Marc Vanraes Meer info: 0475 31 74 12 of info@marcvanraes.be of www.marcvanraes.be
Deze foto is gemaakt door Fotografie Marc Vanraes Meer info: 0475 31 74 12 of info@marcvanraes.be of www.marcvanraes.be
Deze foto is gemaakt door Fotografie Marc Vanraes Meer info: 0475 31 74 12 of info@marcvanraes.be of www.marcvanraes.be
Deze foto is gemaakt door Fotografie Marc Vanraes Meer info: 0475 31 74 12 of info@marcvanraes.be of www.marcvanraes.be
Deze foto is gemaakt door Fotografie Marc Vanraes Meer info: 0475 31 74 12 of info@marcvanraes.be of www.marcvanraes.be
Deze foto is gemaakt door Fotografie Marc Vanraes Meer info: 0475 31 74 12 of info@marcvanraes.be of www.marcvanraes.be

Meer foto’s vind je terug op www.marcvanraes.be en daar kan je ook alle andere stoere roskes terugvinden. Nog eens merci voor de fijne samenwerking Marc, wij weten waar we moeten zijn als we nog eens een stoer familieportret nodig hebben.

Wondjes nodig? Contacteer dan Niki Van Cauwenbergh.

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Jongens toch!
  september 9, 2019 at 4:46 pm

  Hier het eerste meisje op komst. Ben zo aan het hopen op zo een stoere rosse als jou frauke! Go girl!!

 • Reply
  Roswitha
  september 9, 2019 at 7:54 pm

  Zo’n wijze foto’s … Zalig. Geniet er van!!!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.