0
Zelfgemaakt

Leg de mooiste herinneringen vast in een vakantiedagboek #mijnmooiste3


Die superzomervakantie is onvergetelijk of dat dacht je toch. Een paar weken school en boekentassen vol huiswerk en die zorgeloze dagen in de zon beginnen alweer te vervagen. Zomervakantie. Welke zomervakantie? Voorkom gaten in je geheugen en leg de mooiste herinneringen vast in een geweldig vakantiedagboek. Kriebel het vol met fantastische vakantieverhalen, noteer top-en flopmomenten, kleef tickets van leuke activiteiten en originele postkaartjes, souvenirs en brieven van vakantieliefjes. En bewaar er te gekke foto’s in! Want anders blijven al die mooie herinneringen en verhalen alleen maar op je smartphone staan en dat is toch zonde, niet?

Print de mooiste herinneringen daarom eens uit en doe er wat leuks mee. Zo kan je ze steeds opnieuw beleven. Wat dacht je van dit superleuke vakantiedagboekje?


Wat heb je nodig?
Schriftje met genoeg bladzijden voor elke dag van de vakantie
Stof
Vliesofix
Schaar en kartelschaar
Stempels
Flockfolie
Lijm
Washitape
Fotopapier
Pixma Fotoprinter


Zo ga je te werk

1. Leg het schriftje open en knip een stuk stof, iets groter dan de kaft. Strijk een stukje Vliesofix met dezelfde afmetingen op de achterkant van dit lapje. Strijk gedurende 10 seconden en verwijder daarna het papier van de vliesofix.

2. Leg de plakkant van de stof op het schriftje en strijk de stof op het boekje. Controleer of de stof overal goed vasthecht, vooral in de hoekjes en zet er indien nodig het ijzer nog eens op. Knip de stof af langs de rand van het schriftje. Hoe nauwkeuriger je werkt, hoe minder de stof aan de randen zal uitrafelen.

3. Schrijf op stempel de datum op elke bladzijde.

4. Laat je kinderen nu enkele foto’s kiezen van hun mooiste vakantiemomenten. Ik gaf hen de opdracht om hun mooiste 3 foto’s te kiezen. Niet de pictures perfect van Instagram maar wel de foto’s waar zij zelf de allerleukste herinneringen aan hebben. Want laat dat nu zo leuk zijn, dat er achter elke foto die je neemt een uniek verhaal schuilt. Met een fotoprinter in huis kan je die heel gemakkelijk zelf afprinten. Gewoon een app downloaden op je smartphone, fotopapier in huis halen en je hebt weinig geld je eigen fotoprintmachine. Hoe geweldig is dat?

5. Kleef de foto’s mooi in het vakantiedagboekje en laat hen er hun verhaal bij schrijven.
Schrijf elke dag een leuk verslagje en verzamel zo jaar na jaar de beste vakantieherinneringen om nooit meer te vergeten. Leuk voor nu en voor later.

Kobe zijn mooiste 3 foto’s:

1. Een familiefoto van ons weekendje Beekse Bergen. We logeerden er tussen de wilde dieren en dat vond Kobe fantastisch!
2. Een foto in de bomen met zijn beste vrienden op chirokamp.
3. Een foto van zijn bezoekje met mutti en Bob naar Londen.

Frauke haar mooiste 3 foto’s:

1. Een foto van haar verjaardagsweekend in de Beekse Bergen.
2. Tijdens de zwoele zomerdagen sliepen we een week lang in de tent in onze tuin. Frauke heeft hier geweldige herinneringen aan over gehouden.
3. Een foto van haar eerste vliegreis richting Frankrijk.

En dan moet onze grote rondreis door Zweden nog beginnen!

Deel ook jouw mooiste 3 herinneringen

Wereldwijd worden er jaarlijks miljoenen foto’s gemaakt. Zonde dat die herinneringen vaak gewoon op onze smartphone en camera blijven staan. Eigenlijk verdienen deze herinneringen een lijstje!
Door de foto’s te printen komen de verhalen die erachter zitten weer tot leven. Helemaal als je er een creatieve draai aan geeft. Upload hier jouw mooiste 3 herinneringen en maak zo kans op geweldige Canon-PIXMA prijzen. Vergeet ze niet met je vrienden te delen via #mijnmooiste3.


Fijn dat je deze blog kwam lezen! Deze blogpost kwam er in samenwerking met Canon. Hoe ik tegenover samenwerkingen sta, lees je hier.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.