0
EROPUIT Uncategorized

Het Kinderparadijs: getest en goedgekeurd

IMG_0994
IMG_0977
Of we zin hadden om dit weekend naar het Kinderparadijs te komen? Van zo’n mailtjes worden wij superblij. ‘I won’t grow up’ is het lijflied van dit salon der kattenkwaad en toevallig ook dat van ons, dus wij zeiden volmondig JA en openden deze voormiddag het Kinderparadijs in het Zuiderpershuis in Antwerpen samen met Sinterklaas! Terwijl Kobe en Frauke stormden naar het speelgoed, konden wij op ons gemakje rondkijken en genieten van al het moois.

Het Kinderparadijs was een wonderlijke mix van kledinglabels zoals Six Hugs & Rock’n Roll en Ine De Haes, duurzame meubeltjes van Arthur & Friends en duurzaam, origineel speelgoed van ‘Walrus & Vlinder’ – getest en goedgekeurd door Kobe en Frauke! De vrouw achter deze leuke webshop Saskia is trouwens de drijvende kracht achter dit superleuke eventje en opent morgen haar webshop! Ga dat zien ga dat zien want zij heeft echt uniek speelgoed zoals handgemaakte poppen, een mobiel speelatelier, kinderjuwelen met een verhaal, en nog veel meer…ideaal als je nog op zoek bent naar een leuk Sinterklaascadeautje! Binnenkort komen er trouwens nog meer Walrus & Vlinder mobiele speelateliers. Zo brengt Saskia het speelgoed naar de ouders en kinderen tijdens speelnamiddagen op leuke locaties om druilerige namiddagen wat op te vrolijken.

Een vrouw die mij zal bijblijven en waar ik een superleuke babbel mee deed, is Martena Duss, auteur van het superleuke boek “Het Grote Receptenboek tegen Verveling – van Pasghetti tot Stippenlift”. Een origineel boek dat ik zelf had willen maken! Maak zelf een zonnewijzer, schrijf in geheimschrift, bak een lekkere regenboogtaart…allemaal leuke recepten en knutseltips die je wapenarsenaal zijn op saaie, grijze en donkere dagen. Kobe en Frauke deden nog een leuke Photo Booth samen met haar, een leuke herinnering aan een leuke dag! Voor mijzelf kocht ik kleurrijke lampionnen om het thuis lekker gezellig te maken. Onze papa kocht geluksbrengers bij Studio Coconut. Iedereen content!

Conclusie? Wij willen niet GROOT worden en zo lang mogelijk te kunnen spelen. Meer van deze leuke speeldagen graag!
kinderparadijs
IMG_1015
IMG_1000
IMG_0987
IMG_0980
IMG_1025
IMG_1005
IMG_1015
IMG_1029
IMG_1026
IMG_1021
IMG_1027

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Nathalie
    november 30, 2015 at 7:31 pm

    Ik ben er wegens ziektekiemen hier in huis niet geraakt! Wat jammer!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.