Hoe ik een doodgewone woensdagnamiddag overleefde

Terwijl ik twee maanden geleden dacht dat ik de wereld aankon, ben ik vandaag al blij dat ik een doodgewone supervermoeiende (!) woensdagnamiddag met drie kinderen thuis overleef! Want eerlijk? Sinds het verlies van ons vake ben ik moe, doodmoe. Ik was al moe sinds de komst van ons Milleke want dat lieve ventje heeft nog geen nacht doorgeslapen, geen nacht zeg ik u! Dat ik dus al even op mijn tandvlees liep, hoef ik jullie dus niet te vertellen.

Ondertussen gaat het leventje hier natuurlijk gewoon door, en moeten we weer presteren. Liefst op zoveel mogelijk verschillende vlakken zoals gaan werken, een huishouden runnen, een keuken verbouwen, een goeie moeder, partner en vriendin zijn…opgeven stond tot voor kort niet in mijn woordenboek. Tot de rekker dus springt op een dag….

En dan zijn er van die dagen zoals vandaag dat je al blij bent dat je na een migraineaanval drie kinderen gevoed en gewassen krijgt, huiswerk gedaan krijgt, samen een kerstboom versierd krijgt en dat allemaal op nog geen 30m2 omdat je al enkele maanden met vijf personen in de woonkamer leeft omdat die droomkeuken er nog altijd niet is. Maar heeeeey, van zoveel gezinsgeluk krijg je het toch wel een beetje warmer vanbinnen, niet?

Om 20u vroeg ik mij wel al af of het nog geen tijd was om te slapen?

Maar kijk dus gerust eens mee binnen hoe een doodgewone woensdagnamiddag er hier aan toe gaat…en let vooral niet op de rommel maar op mijn schattige kinders 🙂

5 thoughts on “Hoe ik een doodgewone woensdagnamiddag overleefde

  1. Seg moeder, ik weet niet wat jij anders op en woensdag namiddag gedaan krijgt, meest mij lijkt dat alvast een druk programma wat je hier beschrijft. Wees end mee voor jezelf.
    En he, om acht uur gaan slapen is best oké. Geef eraan toe, en je hebt een halve nacht extra.
    Wat ook helpt: als Milleke slaapt, een leuk filmpje opzetten voor de kindjes, samen over en dekentje, en zelf lekker soezen.
    Zorg voor jezelf, daar heeft iedereen veel aan ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.