0
Zelfgemaakt

Onze last-minute kerstkaartjes

Eigenlijk had ik dit jaar niet zoveel zin in Kerstmis, dus ik ben nogal laat in gang geschoten met alles. Ook met onze kerstkaartjes dus. Gelukkig heeft Pinterest en mijn fotoprinter ons gered. Zie hier het eindresultaat 🙂

Omdat ik dit jaar alleen maar droom van slaap en een stille nacht vond ik dit kaartje perfect bij ons passen! En hopelijk geeft Milleke mij dit jaar echt een stille nacht als kerstcadeau, duimen jullie mee?

Wat nodig?
Kinderen 🙂
Kerstlichtjes
Plakband
Kerstaccessoires zoals kerstpulls en kerstmutsen
Smartphone
Fotobewerkingsapp
Fotoprinter en fotopapier

Het enige dat je dus moet doen is een snelle fotoshoot met je kinderen regelen en hopen dat ze willen meewerken. Even een kerstkaartje ontwerpen met een handige app (ik gebruikte hiervoor Rhonna Designs) en printen die kaartjes! Met deze all-in-one fotoprinter is het easypeasy want je kan gewoon vanaf je smartphone foto’s printen, maar ook vanaf je social media, uit je fotogallerij of online cloudopslag.

Klaar is onze last-minute kerstkaart!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.