0
Uncategorized

Kidsshoptip: stel je eigen Disney Capsule garderobe samen

De nieuwe collecties stromen weer binnen overal en dat betekent shoppen…..

Dat wij hier grote fan zijn van capsule garderobes wisten jullie al! Maar wat zouden jullie denken van een heuse Disney capsule collection? Ok, zelf ben ik normaal niet zo’n fan van Disney-toestanden enzovoort, maar de gloednieuwe collectie van Sproet & Sprout is echt zo mooooooi en zo coooooool! Denk schattige Mickey oortjes, staartjes, wit-zwart, geen schreeuwerige kleuren maar eenvoud. Oh yes we like! Kijken jullie even mee?


Hier word je toch gewoon megahebberig van, nietwaar?

De Sproet & Sprout Disney Capsule collectie is verkrijgbaar bij één van onze favoriete webshops My Little Star! En ik heb goed nieuws voor jullie, want met de code ‘LEUKEWERELD‘ krijgen jullie 10% korting op de Disney Capsule collectie. Fijn om het schooljaar mee te starten, nietwaar?

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.