0
MAMA ZIJN

Afscheid van een fijn schooljaar

Hij neemt afscheid van het eerste leerjaar. Zij neemt afscheid van het tweede kleuterklasje. Ze worden groot die kinders van ons! Afscheid nemen, ik ben daar echt niet goed in. Het liefst van al zou ik zo’n momentjes willen vasthouden en nooit meer laten voorbijgaan, maar dat gaat niet. Met tranen in mijn ogen ging ik Kobe en Frauke daarnet ophalen, met een boekentas en hoofd vol leuke herinneringen! Om die herinneringen vast te leggen, begon ik een paar jaar geleden met boekjes vol schoolherinneringen voor Kobe en Frauke (en later ook voor Milleke!). Ik vraag elke jaar aan de juf/meester of ze iets leuks wilt schrijven over onze kindjes. Later wil ik hen dat boekje vol leuke schoolherinneringen cadeau geven…

Dat het een fantastisch leuk schooljaar was, eentje waarin ik zelf als mama niet altijd even geëngageerd aanwezig was, maar ik had een goed excuus, nietwaar?

Kobe had een iets moeilijkere start in het eerste leerjaar, maar eindigde met glans en het kleutertje is er nu echt af! Ook Frauke evolueerde van een eerstekleuterklassertje naar een zelfstandig fijn meisje om trots op te zijn!
Hier schrijft een fiere mama!

Een paar sfeerfoto’s om de leuke herinneringen vast te houden:

Een grote dankjewel aan de fantastische juffen van Kobe en Frauke, jullie goede zorgen en jullie geduld, jullie verdienen mijn eeuwig respect en onze kindjes gaan jullie keihard missen!

Lieve Kobe en Frauke, genieten jullie nu maar van een welverdiende vakantie! Ik nam twee maanden extra ouderschapsverlof zodat we de volle 8 weken samen zijn. Van quality time gesproken!

Een welverdiende vakantie iedereen!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.