0
Baby MAMA ZIJN

#Mil zijn eerste dagen in de kraamkliniek

Precies drie weken geleden op een prachtige zondagochtend verwelkomden we ons derde kindje Mil en hij heeft het hart gestolen van ons allemaal sinds de eerste minuut! Het klinkt cliché, maar het zijn echt de mooiste momenten van je leven en de mooiste herinneringen die je maakt…

De eerste dagen in de kraamkliniek leerden we samen als nieuw gezin ons Milleke kennen door hem veel vast te houden, hem te overstelpen met kusjes en knuffels, hem te voeden…de momenten dat ik hem zie samen met zijn papa, Grote Broer en Grote Zus, smelt mijn moederhart…ongelooflijk dat Mijn Liefste en ik samen deze drie prachtige wezentjes met elk hun eigenheidjes op de wereld hebben gezet!

Zijn eerste twee levensdagen in het ziekenhuis, waren er om nooit te vergeten! We hadden dan ook het geluk om in een gloednieuwe materniteit te mogen verblijven met een kamer om ‘u’ tegen te zeggen. En we werden ongelooflijk goed begeleid door de lactatiekundige en de vroedvrouwen die onze eerste twee dagjes en nachtjes onvergetelijk maakten!
“Allé tot volgende keer hé,” lachten de vroedvrouwen toen we ons vers kindje mee mochten nemen naar huis. “Zoals jij bent bevallen, dat kan je gerust nog eens doen hé?” Mijn Lief en ik lachten naar elkaar. “We zullen eerst al eens zien wat dit geeft hé!, antwoordde mijn Lief en met de Maxi Cosi onder zijn arm verlieten we de materniteit om te beginnen aan ons leven met een gezin van drie kinderen…

Ondertussen ben ik al (!) drie weken mama van drie en wat geniet ik van dat kleine ventje in huis. Ook al is het niet allemaal rozengeur en maneschijn (natuurlijk niet, wat had je gedacht?) en heeft kleine Mil heel wat last van reflux en verloopt het hier soms allemaal wat hectisch, toch besef ik dat ik het allergrootste geluk heb dat ik nog eens mama mocht worden en met zo’n baby in huis blijft de tijd alvast wat langer stilstaan, weet je hoe hard ik daarvan geniet?

Blijf ons zeker volgen via Instagram en Facebook of houd onze blog in het oog, want ik vertel jullie weldra graag meer over Mil zijn eerste weekjes thuis…

 

 

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Saar Vandegaer
    april 4, 2017 at 12:31 pm

    Nog een dikke proficiat met je mooie jongen! Hij lijkt op grote broer vind ik. Geniet maar meid!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.