0
(Web)shoptips LIFESTYLE

Leuk online adresje: My Little Star

“Waar vind jij toch altijd die leuke online webshops en adresjes?” vragen steeds meer vriendinnen mij. Daarom start ik vanaf vandaag woensdag webshopdag, met regelmatig een leuke webshoptip op woensdag waar ik zelf graag leuke spulletjes koop… My Little Star mag de aftrap geven.

Onlangs lanceerden Elke en Kevin de leuke webshop My Little Star, een online adresje met de meest stijlvolle en monochrome babyspulletjes voor je mini-me. En laat dat nu goed van pas komen voor ons! Voor kleine Mil zocht ik een leuke eerste outfit en die vond ik hier meteen.

Bovendien worden alle mooie spulletjes zorgvuldig uitgekozen en wordt fair fashion hoog in het vaandel gedragen, daar kan ik alleen maar heel erg blij van worden. Leuke merkjes zoals Aai Aai, Carlijn Q, Krijtwit, Little Indians, Sproet & Sprout, House Of Jamie…zeg nu zelf, daar kan je toch alleen maar heel erg blij van worden als je je mini-me ziet schitteren in zo’n leuke outfit?

Naast leuke kleding biedt deze online shop ook leuke accessoires zoals de opbergzakken van Play & Go, badcapes, haarbandjes, eetsets, leuke petten…voor leuke cadeautjes ben je hier duidelijk aan het juiste adres!

Doe zo voort Elke en Kevin met jullie webshop, wij zijn alvast grote fan!
Surf naar My Little Star voor meer shopplezier…

Sweater Mil: Kleine Vedet Aai Aai
Mutsje Mil: Aai Aai Beanie Hi

Benieuwd naar jullie favorieten?
Of misschien heb jij wel een leuke webshop die past bij ons? Laat het ons zeker weten!


 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Liesellove
  maart 29, 2017 at 9:51 am

  Dat mutsje hé <3

 • Reply
  Valerie Temmerman
  maart 30, 2017 at 8:22 am

  Mijn favorietjes zijn: toetoe.be, spookies.be & lillefant.be

  Groetjes
  Valerie

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.