0
Baby MAMA ZIJN Zelfgemaakt

DIY doopsuiker en geboortekaartje van Mil

10 dagen is ons Milleke ondertussen bij ons en ik zou mij geen leven meer zonder hem kunnen voorstellen!
Wie ons volgt via Instagram, kon al een glimpje opvangen van ons geboortekaartje en onze cadeautjes voor lieve bezoekertjes.

Benieuwd wat we zoal in elkaar knutselden?

“There are always flowers for those who want to see them”
Voor het geboortekaartje klopte ik aan bij Liesbet van Mino Paper Sweets, ook wel gekend als de ontwerpster van mijn boeken. Omdat Mil bijna een lentjekindje werd, zocht ik iets in die stijl. En eerlijk? Ik ben super super tevreden met het resultaat en wil Liesbet enorm bedanken voor haar mooie werk.

DIY cadeautjes
Omdat ik niet enkel doopsuiker wilde geven, zocht ik een alternatief en kwam ik via een collega op het geweldige idee om zaadjes wilde bloemen te geven. Bij Ecoflora bestelde ik een zak wilde bloemenmix te zaaien in maart. De zakjes zelf haalde ik bij AVA en vulde ik met 5gr zaadjes. De stickertjes liet ik ook door Liesbet ontwerpen.
Door de hashtag #MilGrows eraan toe te voegen willen we ontvangers aansporen om een foto te nemen wanneer hun wilde kleurrijke bloemen uitkomen.

Om het geheel af te maken kocht ik bij Ikea sierplantjes zoals cactusjes, leuke cadeautjes waar je zelf nog iets aan hebt.
Voor de presentatie pimpte ik een wijnkistje door het wit te schilderen en het af te werken met een restje Ferm Living-behang. De letters M I L vond ik ook bij AVA.

Voila, benieuwd wat jullie ervan vinden?
Ik ben alvast blij met het resultaat! Om ons nieuwe leventje te verwelkomen mag het al eens iets meer zijn, toch?

WELKOM LIEVE MIL!
En onthoud goed: er zijn altijd bloemen voor diegenen die ze willen zien!

xxx

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Soetmin
  maart 21, 2017 at 8:52 pm

  Sweet memories!
  Wij gaven zonnebloemzaad bij Jasper met #growyourownseed. šŸ™‚

  Heel mooi kaartje, heel mooie baby! Mercikes Lobke!
  Ik raak niet zo vlot tot bij jou, maar we moeten dringend nig es daten. X

 • Reply
  Fran
  maart 22, 2017 at 7:38 am

  Heel mooi Lobke! Wij lieten vorig jaar onze doopsuiker maken bij Piep Konijn in Hasselt. Jammer genoeg is zij er mee gestopt, maar ze maakte prachtige dingen.

 • Reply
  Lies
  maart 23, 2017 at 11:39 am

  Een hele dikke proficiat met jullie kleine kapoen Mil. Een dikke proficiat voor de fiere grote zus & broer. Het geboortekaartje & de doopsuiker van Mil zijn prachtig! Ik vind het kei mooi. Zelf zou ik er ook voor kiezen om te geven bij een geboorte. Het idee & verhaal achter het ontwerp maakt het nog persoonlijker en mooier. Sjiek gedaan!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.