Wij moeten iets leuks vertellen

aankondiging zwangerschap“Wanneer komt onze baby nu mama?” vragen Kobe en Frauke de laatste weken regelmatig. Daar zullen we nog eventjes op moeten wachten want de baby moet nog groeien hé? “Maar allé mama, wij willen dat de baby nu al komt!”

Jaja, jullie lezen het goed! Onze familie wordt een beetje groter. Wij zijn blij om jullie te verkondigen dat we een derde kindje verwachten 11 maart 2017! (een vierde kindje voor onze papa!) Ik moet jullie niet vertellen hoeveel geluk dit in onze familie teweeg brengt, binnenkort krijgen we echt het groot gezin waar we al jaren van dromen!

Minimama Frauke loopt al enkele weken rond met haar babypopjes en wilt mij graag leren hoe je baby’s eten moet geven. Kobe komt met zijn dokterstasje luisteren of hij het geslacht van de baby al kan horen. Zeer grappige situaties hier, waar ik 100% van geniet!

Buiten wat vermoeidheid, voel ik me relatief goed. Gelukkig heb ik twee flinke grote kindjes in huis die al goed gezorgd hebben voor hun mama en hun broertje of zusje. Wordt vervolgd.

Tellen jullie mee af?
baby3

33 thoughts on “Wij moeten iets leuks vertellen

 1. Proficiat, wat een heerlijk nieuws. Fantastisch wanneer dromen mogen uitkomen 🙂 geniet van het aftellen met de kinderen, hun verwondering en goede zorgen.
  Geniet van het nieuwe leven dat groeit 🙂

 2. Proficiat Lobke!
  een beetje een herbelefenis voor mij, vorig jaar mocht ik ook rond deze tijd aankondigen
  dat er een tweede kindje op komst was, voor 12 maart, maar hij kwam 2 maart.
  Veel succes met de zwangerschap!

 3. Proficiat! Hier ook net het vierde kindje ontvangen in mei. Oudste dochter van mijn man dan nog 2 dochters en nu een zoontje 🙂 . Geniet van de zwangerschap , wij genieten intussen van ons wat groter gezinnetje.

 4. wow, wat een leuk nieuws, proficiat! Geniet er van en ik wens je een fantastische zwangerschap toe!
  Geweldig dat je kindjes er zo mee bezig zijn.
  Hier is het voor 14 oktober, zoonlief van bijna drie zegt nu zelf ook dat hij een baby in de buik heeft, wendy van bob de bouwer jaja :-).

 5. Proficiat vanuit Nederland Lobke! Wat een mooi nieuws voor jullie gezin. Grappig om te lezen hoe grote broer en zus bezig zijn met de zwangerschap. Herkenbaar, mijn zoon werd vorig jaar grote broer en was druk in de weer met een popje om te oefenen.
  Fijne maanden toegewenst zonder al te veel ongemakken, geniet ervan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.