0
Uncategorized

Gespot en getest: de nieuwe Lipfish-wintercollectie

Hocus pocus pats! Nieuw in onze meisjeskleerkast en we worden er hier thuis allemaal hip & happy van: de nieuwste Lipfish-collectie! Ons Frauke straalt helemaal in haar nieuwe roze kruippakje met wit konijn. Als nieuwe mama ben ik dol op dit vrolijke merkje uit Zweden, zeker nu de najaarscollectie helemaal in het teken staat van circus :-).

Alle nieuwe diertjes van Lipfish zijn verkrijgbaar bij Spookies. Je vindt er t-shirtjes, broekjes en kruippakjes in alle vrolijke kleurtjes van maat 50/56 tot en met maat 104. Misschien voor onze Kobe nog het blauwe t-shirtje met Olifant bestellen? 🙂

Online kan je de Lipfish-collectie bestellen bij www.spookies.beYou Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    maquillage
    april 14, 2013 at 5:35 am

    aaggghhhh… die kleding bij dat kleine kindje echt zo cute!!!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.