0
MAMA ZIJN Uncategorized

Doe je eigen dingetje

IMG_3447

Doe je eigen dingetje
Met je eigen willetje
Doe maar lekker wat jij wil
Doe je eigen dingetje

Als er iets is wat wij onze kampioenen Kobe en Frauke willen meegeven is dat ze vooral zichzelf moeten zijn en hun eigen dingetje mogen doen. “Laat je niets vertellen, doe maar wat je wil, draag je graag bretellen of een mooie, roze bril,” zingt de Kapitein en dat kunnen wij alleen maar toejuichen!  

Op deze laatste paasvakantiedag hadden ze zin om een feestje in onze living te doen en ik vond dat een geweldig ideetje! We bliezen enkele kleurrijke ballonnen op, haalden onze feesttoeters boven en zetten de nieuwste cd van Kapitein Winokio ‘Wat wil jij later worden?’ op. Feest gegarandeerd!

Dit nieuwe boek over 20 opmerkelijke beroepen is trouwens een keitof boek om met je kleine monstertjes te praten over wat zij later heel graag willen worden? Kobe en Frauke waren laaiend enthousiast en begonnen al te dromen over een beroep als krokodillentrainer of horlogemaker. Maar als ze echt mogen kiezen, dan wilt Kobe superheld worden en Frauke mevrouw de Poes :-), heerlijk toch om in dit boek weg te dromen naar een wereld waarin alles kan!

Kapitein Winokio’s nieuwste boek ‘Wat wil jij later worden’ is hier te koop of via bol.com. Geniet hier alvast van een voorproefje en kijk eens naar het filmpje!
Zijn jullie ook grote fan van de Kapitein?
Wil je graag eens een concertje meepikken? Hier vind je een overzicht van leuke concerten!
IMG_3459 IMG_3460 IMG_3461
IMG_3437 IMG_3440 IMG_3445

 

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Resaarcle
    april 10, 2016 at 7:30 pm

    Ik hoop ook veel foto’s te kunnen maken van mijn kinders die verstopt zitten achter een groot dik leuk boek! Mijn kleine meid en ik zijn alvast Kapiteinenfans!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.