0
EROPUIT Uncategorized

Leuk adresje: Noordoever in Leuven

Schermafbeelding 2016-04-11 om 21.55.02

Wat zo leuk is aan mijn job, is dat ik op zoveel verschillende plekjes kom! Eén van die leuke adresjes vorige week was Noordoever in Leuven.  Een ideale eet-en drinkgelegenheid met een vegetarisch buffet, een winkel voor duurzame producten en een gezondheidspraktijk waar je ook met kindjes welkom bent! Jullie weten weer waar naartoe mama’s met jullie kroost!

Ik bestelde er een overheerlijke latte, maar je kan er ook geweldig lekker eten. Bijzonder is dat je je menu zelf kan samenstellen en kan betalen per gram. De geïntegreerde winkelruimte biedt een selectie van duurzame producten zoals meubels, gerecycleerde gadgets, biologische voeding, biologische wijnen en direct-trade koffie.Je kan hier ook terecht voor lessen in mindful-eating , personal development en business coaching. Noordoever wil op termijn uitgroeien tot een inspirerende thuishaven waar gezond, duurzaam leven en lekker eten centraal staan en daar kan ik alleen maar heel erg blij om zijn en geweldig veel reclame voor maken!

Kortom, een ideale plek om af te spreken voor leuke interviews of om Leuven te bezoeken en hier een leuke stop te houden. Je kan gemakkelijk parkeren in de parking Vaartkom (naast de Albert Hein) of je kan natuurlijk ook met de trein komen :-). Noordoever is doorlopend open van 10:00 tot 23:00.  Op zondag zijn ze gesloten.

Hoog tijd om meer naar Leuven te gaan ontdekken met de kindjes, een plek waar ik als studente ongelooflijke fijne herinneringen aan over heb gehouden. Alle kindvriendelijke Leuven-tips zijn dus welkom ;-).

noordoever 2 leuven IMG_3384noordoeverIMG_3385IMG_3386IMG_3387

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Eva Brumagne
  april 13, 2016 at 7:47 am

  Hey Lobke, leuke plek inderdaad. En heel lekker eten! Waar je in Leuven ook heel welkom bent met kids en waar je bovendien lekker kan eten, is het Wereldcafé COOP op het Joris Helleputteplein. En daar ben je meteen in het hartje van de meest hippe buurt van Leuven vandaag, met heel fijne winkels op een paar passen daarvandaan. Zeker de moeite om eens neer te strijken met je kuikens.

 • Reply
  goofball
  april 23, 2016 at 8:19 pm

  Museum M heeft wel kinderactiviteiten en ook een zoektocht op je ipad.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.