0
EROPUIT Uncategorized

De 6 leukste uitjes van 2015

leukste uitjes

2015 is het jaar van de leuke vakanties en dagtrips, definitely! Onze leukste uitjes van afgelopen jaar, deel ik graag nog eens met jullie.

1. Onze skivakantie in Oostenrijk
Binnen een dikke maand zijn we weer weg naar Oostenrijk, omdat we het vorig jaar zo leuk vonden! Benieuwd naar ons verslag of nood aan tips om met kinderen te gaan skiën? Lees dan zeker onze skiblogpost nog eens na.
skivakantie

2. Schapen hoeden bij de Wereldboom
Hier hebben Kobe en Frauke nog altijd goede herinneringen aan over gehouden. We waren dan ook superblij toen we uitgenodigd werden om samen met Frank en Monique van De Wereldboom schapen te gaan hoeden. Een aanrader van formaat!
schapen_hoeden

3. Zeeland met kids
Zeeland heeft ons in 2015 twee keer verrast: één keer op familieweekend met mijn mama & co en één keer als gezinsvakantie in Nieuwvliet-Bad. Wie graag naar zee gaat maar niet zo houdt van de drukte in ons land, moet zeker eens naar het Nederlandse Zeetje!

4. Onze boomhutvakantie
Een vakantie om nooit te vergeten: onze boomhutvakantie gecombineerd met een verblijf in een safaritent. Ideaal als je met kinderen origineel op reis wilt gaan.
boomhut

5. Veldbloemen plukken 
Ondertussen één van onze favoriete plekjes in de buurt: verse bloemen gaan plukken. Zalig en zo heb je een kleurrijke bos bloemen in huis die je zelf hebt gekozen, zalig!
bloementuin

6. Chicago Café in Brussel
Het leukste en gezelligste plekje van Brussel vlakbij de Dansaertwijk. Hier kan ik gerust een hele namiddag doorbrengen met of zonder kinderen. chicago_cafe

2015, u was een vruchtbaar uitjesjaar, volgend jaar zijn we van plan om nog veel meer leuke adresjes en plekjes te ontdekken! Benieuwd? Stay in touch via Instagram of via onze Facebookpagina.

Morgen deel ik nog onze koestermomenten van 2015.
xxx

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Ester
  december 30, 2015 at 7:09 pm

  Super kleurrijke en leuke foto’s!
  Daar word’k instant vrolijk van :D.

  Prettig eindejaar voor jullie!

  • Reply
   Lobke Gielkens
   december 30, 2015 at 7:20 pm

   Lieve Ester, bedankt om ons zo trouw te volgen en zoveel te komen reageren, daar word ik instant vrolijk van 🙂

 • Reply
  Madebywendy
  december 30, 2015 at 9:23 pm

  Leuke uitjes!

 • Reply
  Kenisha
  november 16, 2016 at 10:40 am

  Jeg tror sangtes du kan passe dem. Der er dog en anden der har budt prisen på dem, så jeg sender lige hende en mail. Hvis hun hopper fra, sender jeg dig en email, ok?

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.