0
MAMA ZIJN Uncategorized

Dit vond ik leuk in juli

maandoverzicht juli
Lieve juli,

Maanden heb ik naar jou uitgekeken: naar tijd met de kindjes, tijd voor mijzelf en tijd om leuke dingen te doen! Tijd gaat veel te snel, want ondertussen ben je al gedaan maar ik kijk met een grote glimlach terug op jou, want jij hebt ons zoveel leuks bezorgd deze maand. Gelukkig is er jouw broertje augustus nog die ons hopelijk nog veel leuke vakantiemomenten zal bezorgen :-).

Favoriete bezigheid: leuke uitstapjes uitkiezen die we samen kunnen doen. Zo gingen we naar een blogdag in Pairi Daiza, verse bloempjes plukken in de pluktuin en picknicken bij kasteel d’Ursel in Hingene.

Favoriete aankoop: winterlaarzen en winterjassen in solden, iets wat ik elk jaar doe is tijdens de zomersolden op zoek naar wintergerief voor mijzelf en voor de kinders. Zo vond ik de mooiste winterlaarzen ever aan -70%, 3 paar moonboots voor 9 euro en mooie winterjasjes voor de kids aan -50%.

Favoriete concert: afgelopen dinsdag ging ik samen met mijn zus naar het allerlaatste concert op Belgische bodem van The Broken Circle Bluegrass band, iets waar ik maanden naar uitgekeken had! Kippenvel van begin tot eind met af en toe zelfs traantjes van emoties.

Vestimentaire blijver: mijn Saltwater sandalen! Naast mijn Birkenstocks die ik heel veel draag, zijn deze sandalen echt het liefste wat ik draag. Sinds dit jaar heb ik ze zelfs in twee kleuren.

Meest geschifte bezigheid: opruimen tijdens hittegolven! Alles moet eraan geloven: mijn bureau, mijn stoffenkast, de kleerkasten van ons en van de kinderen. En volgende week begin ik aan de schilderwerken in de living…iets waar ik al heeeeel lang naar uitkijk!

Favoriete boek: Iedereen Smartphonefotograaf, ben er nog volop in bezig, maar dit boek vertelt je hoe je meer uit je smartphone haalt dan snelle snapshots en selfies. Als Instagram-verslaafde kan ik zo’n boeken alleen maar toejuichen.

Favoriete tv-programma: eerlijk? Ik heb bijna geen enkele avond naar tv-gekeken. Enkel Netflix kon mij een paar keer bekoren met een goeie romantische bleitfilm zoals Remember me en The Last Song.

Mooiste herinnering: het derde verjaardagsfeestje van ons Frauke!

Op mijn wishlist: een Bernadette-vest, de hype van het jaar!

Zin om mee te doen? Neem dit lijstje gerust over en laat het mij weten in de reacties. Zij deed het ook al op Femma.be

 

You Might Also Like...

6 Comments

 • Reply
  mme carper
  juli 31, 2015 at 7:25 am

  De foto van Frauke die drie werd,
  is fantastisch!
  Ik zou op mijn lijstje nog het volgende schrijven …
  een gevoel om te koesteren: het ervaren om tijd te hebben.

 • Reply
  Johanna
  juli 31, 2015 at 7:50 am

  ik heb ook al outlet-winterspulletjes gescoord, fijn gevoel he! Saltwater sandalen heb ik ook, volgend jaar koop ik er voor mijn dochter ook. ik moet niets anders meer hebben 😉

 • Reply
  Mira
  juli 31, 2015 at 10:41 am

  Wat een leuk lijstje, leuke manier om terug te blikken op de maand!

 • Reply
  Liesbet R
  juli 31, 2015 at 11:53 am

  Waar vind je dan die winterspullen? Ik zag in de solden enkel zomergerief?

 • Reply
  margo
  augustus 1, 2015 at 11:19 am

  Wat een leuke lijst!
  Normaal lees ik hier maar in stilte, maar met die Saltwater Sandals heb je mij uit mijn kot gelokt. Ik wil ze graag bestellen maar heb geen idee of ze me zouden passen (moeilijke voeten) en in welke maat (2 verschillende maten links en rechts). Welke maat heb jij en zou je ze eens willen meten in de lengte en de breedte? 1000x dank!

 • Reply
  Miss Wobie
  augustus 3, 2015 at 7:34 pm

  Leuk lijstje en superfoto’s!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.