0
MAMA ZIJN Uncategorized Zelfgemaakt

Van leuke juffencadeautjes tot kleuterschoolherinneringen

Lieve Kobe en Frauke,

Vandaag nam ik recup om jullie te komen oppikken van jullie laatste dag school! Ja, dat zijn momenten die ik het liefst van al wil vastleggen om ze nooit meer te vergeten. Emochick als ik ben, krijg ik al tranen in mijn ogen, want afscheid nemen van zo’n periodes en mensen vind ik nooit niet leuk. Maar tegelijkertijd zijn er ook zoveel dingen om ‘happy’ over te wezen, want van jullie fantastische juffen te horen krijgen hoe jullie gegroeid zijn als mensje en wat voor sociale beestjes jullie zijn op school, doet mijn hartje zingen! Het was een fantastisch jaar met geweldige juffen die van mij het grootste respect verdienen voor al hun geduld en hun medeleven. Chapeau!

Omdat kleuterjuffen echte heldinnen zijn, verdienen ze ook een leuk cadeautje, nietwaar? Ik maakte voor de twee juffen hetzelfde cadeautje volgens hetzelfde recept: een zelfgemaakte vlaggenlijn om op te hangen in de klas en een bijpassende nieuwe pennenzak erbij volgens het recept van Oon. Ik flockte er hun naam op en klaar was het juffencadeau! En weten jullie wat? Jullie juffen waren dolgelukkig toen ik jullie vanmiddag ging afhalen, dus onze missie is geslaagd!

IMG_0446
IMG_0447
IMG_0448
Juffen_kindjes

Om de mooiste schoolmomenten nooit meer te vergeten, vroeg ik aan jullie juffen om jullie schoolboek in te vullen.
Kobe, bij jou was het een vervolg van vorig jaar, want jij studeerde af in het tweede kleuterklasje. Frauke, voor jou maakte ik een nieuw boekje want voor jou moest het allemaal nog beginnen dit jaar. Dankjewel lieve juffen voor alles! Een eeuwig dankbare mama zit hier :-).

IMG_0456 IMG_0453 IMG_0458 IMG_0455
kobe klas
frauke_klasje

En lieve kindjes, genieten jullie nu maar van een welverdiende vakantie! Mama telt ook af, want binnen twee weekjes start mijn ouderschapsverlof en dan ben ik 6 weken bij jullie. Van quality time gesproken!

Liefs,
Jullie mama
x

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  cathy
  juni 30, 2015 at 4:05 pm

  Wat een leuke vlaggenlijnen en pennezakken….en die schoolherinningsboekjes..das echt een superidee !
  Fijne vakantie voor de kids !

 • Reply
  Aurelie
  juni 30, 2015 at 4:37 pm

  Ik zou (als juf zijnde :-)) zo iets met heel veel plezier invullen!
  Knap idee en een leuke, blijvende herinnering!

  • Reply
   Lobke Gielkens
   juni 30, 2015 at 5:40 pm

   Dankjewel Aurelie! Voor jou ook een welverdiende vakantie!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.