0
Uncategorized Zelfgemaakt

Like mother like daughter…

Schermafbeelding 2015-04-19 om 14.41.54Celebs doen het al een tijdje, maar ook wij kunnen het: twinning like a pro! Gisterenavond kroop ik nog eens achter mijn naaimachine en stikte op een avond twee dezelfde rokjes: eentje voor mijzelf en eentje voor ons Frauke! Ik gebruikte hiervoor de patroontjes uit Allemaal Rokjes van Mme Zsazsa.

Toen Frauke deze ochtend wakker werd, was ze superblij! “Twee dezelfde mama!” Toevallig matchen onze gouden Saltwater Sandalen ook! De mijne vond ik bij Big & Belg in Amsterdam en die van Frauke bij Goldfish.be waar je met de code LEUKEWERELD 15% krijgt op je volgende bestelling!

Het Michael Miller-stofje stofje spotte ik een tijdje geleden bij deze leuke stoffenwinkel het Michael Miller-stofje waar ik al superlang naar op zoek was. Wat het extra leuk maakte, was de gratis verzending!
Mama blij, Frauke ook blij, zo moeder , zo dochter, nietwaar? Onze beentjes kunnen nog wel wat zon gebruiken, haha!

IMG_0144

Schermafbeelding 2015-04-19 om 14.49.42

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Maai
  april 19, 2015 at 5:18 pm

  Ohh super leuk, moet ik ook doen 🙂

 • Reply
  Inspinration
  april 20, 2015 at 9:04 am

  Zouden mijn dochters ook geweldig vinden. Tot nu toe matchen ze alleen nog met elkaar 😉

 • Reply
  Davina
  april 20, 2015 at 1:47 pm

  Dat ga ik voor deze zomer zeker ook eens doen, nu alleen nog een geschikt stofje vinden 🙂

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.