Mijn nieuwjaarsbrief

Liefste allemaal,

Happy 2015…

Omdat tradities in ere gehouden moeten worden, schrijf ik net als vorig jaar mijn nieuwjaarsbrief. Een nieuw jaar starten, begint met een jaartje af te sluiten. Een deur dicht trekken en een nieuwe openen.

2014, you were good to me! 2015, the best has yet to come!

Ik veranderde van werk en kreeg de kans om samen met mijn geweldige collega’s het Femma magazine helemaal te restylen. Iets om terecht trots op te zijn!

Schermafbeelding 2015-01-02 om 13.52.08Ik werkte mijn bijberoep verder uit, kreeg meer en meer leuke opdrachten van leuke opdrachtgevers zoals Steps, Wonen Landelijke Stijl, La Maison Victor en ZAP. Ik maakte in korte tijd een tweede boek en ik organiseerde de geweldig leuke mamamarkt.

Blogcademy Amsterdam

Ik werkte aan de restyling van deze blog samen met mijn geweldige designer en ging ook naar The Blogcademy, Ik werkte mee aan een boekje voor creatieve bloggers Make it! Blog it! Share it! dat weldra verschijnt. Omdat ik bloggen zo geweldig leuk vind en het vooral wil blijven doen in 2015!

Maar naast werken en werken en werken, zorgde ik met veel liefde vooral ook voor mijn gezinnetje. Onze kindjes worden zo snel groot dat ik de tijd soms wil stop zetten.
Als er iets is dat ik in 2015 meer wil doen, dan is het ‘tijd’ maken voor de grootste schatten in mijn leven, mijn kostbaarste bezit. Werken is leuk, maar vooral ook broodnodig. Mijn Lief en ik proberen er samen voor te zorgen dat onze rekeningen aan het eind van de maand betaald zijn, al is dat niet altijd even gemakkelijk en al moeten we soms elke euro omdraaien en creatieve oplossingen bedenken. Ik heb er bewust voor gekozen om 4/5 te werken, om meer bij de kindjes te zijn. Ik verdien daardoor misschien wat minder , maar ik heb wel meer ‘kwalitijd’ zoals zij het zo mooi verwoordde in de krant.

Ondertussen blijven we met ons 4-tjes dromen van een mooiere wereld het komende jaar. Een wereld waarin we minstens één keer per week samen leuke dingen gaan doen. Een wereld waarin we stap voor stap ons huisje gaan verbouwen en mooier gaan maken. Een wereld waarin ik meer tijd wil maken om creatieve dingen te doen. Een wereld zonder te veel goeie voornemens, want meer sporten, diëten, sparen…zit er toch niet in. Ik droom wel van een wereld met meer tijd waarin we gelukkig willen zijn met wat we hebben en niet altijd meer en meer en meer willen. Als dat even kan 2015, dromen mag toch?

familieportret

Ik wens jullie allemaal een fantastisch 2015!
Wij hebben er alvast zin in! Jullie hopelijk ook?

11 thoughts on “Mijn nieuwjaarsbrief

  1. Mooi gezegd! 🙂
    Ik wens je het allerbeste toe dit jaar, samen met je familie, en natuurlijk hoop ik ook dit jaar weer vele leuke momentjes met je mee te pikken! 😉

  2. Zo fijn om je blog te lezen! Doe zo voort en laat die laatste droom nu net ook de mijne zijn. Je inspireert …. Een fijn 2015 gewenst!

  3. Ook mijn allerbeste wensen voor 2015!! Ikzelf werk ook niet meer fulltime om bewust meer tijd te kunnen vrijmaken voor ons gezinnetje. Wekelijks iets leuk doen met ons 4tjes staat bij ons ook met stip op nummer 1. Vandaag hebben wij ons met een dekentje in de zetel geïnstalleerd en mochten onze kids een gezellige familiefilm kiezen; deze week zijn we dus al glansrijk geslaagd in ons voornemen! Lieve groet, V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.