0
LIFESTYLE MAMA ZIJN

Drukzo : zo maak je de mooiste canvas

Eén van de dingen die ik aan het prille begin van dit jaar zeker wil doen, is het restylen van onze living. Dit jaar gaan we verven, houten vloer leggen, een nieuwe zetel kiezen en enkele meubels vervangen. Maar ook leuke interieuraccessoires toevoegen en nieuwe foto’s ophangen. Ik heb er alvast zin in!!!

Ik begon alvast met het opfleuren van ons huisje door 3 nieuwe canvassen te bestellen.

canvast_drukzo

En laat ik nu dé webshop gevonden hebben waar ik zonder moeite en zeer goedkoop canvassen liet ontwerpen: Drukzo! En de kwaliteit is echt de max!

Nog enkele tips voor het maken van een mooie canvas:
– Kies de juiste vorm en het juiste formaat
Of je nu gaat voor een staande, liggende of vierkante canvas, in de woonkamer mag de canvas al wat groter zijn. Of je kan net als ons gaan voor drie kleinere modellen zodat je er eentje van elk kind apart kan laten maken in combinatie  met een leuke gezinsfoto.
– Wees creatief
Als je wat handig bent met fotobewerkingsprogramma’s, kan je zelf al leuke dingen doen met je foto’s. Zorg dat je kleuren mooi zijn en durf eventueel snijden in je foto’s, zo krijg je een leuk resultaat. Bij de veelgestelde vragen op de website van Drukzo, vind je ook nog enkele tips om tot een perfect design te komen.
– Wees niet te impulsief en durf er een nachtje over slapen
Het is niet omdat je VANDAAG een canvas wilt, dat je hem NU moet bestellen. Upload je foto, experimenteer met verschillende ontwerpen, maar slaap er eens een nachtje over alvorens je daadwerkelijk op de bestelknop klikt.

Toch zou ik niet té lang wachten, want momenteel loopt er nog een actie waarbij je 50% korting krijgt op je canvas fotodoek zodat je al vanaf 8,95 euro een canvas kan bestellen! Als dat geen geweldig nieuwjaarscadeautje is voor jezelf?

Ik ben alvast superblij met de mijne, met dank aan Sarah voor de geweldige foto’s!

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  KOPERROZE
  januari 3, 2015 at 7:23 pm

  Leuk gedaan, de living staat ook op onze lijst voor 2015

 • Reply
  Hilde
  januari 4, 2015 at 8:12 am

  Leuke plannen! Wij waren in eerste instantie van plan om onze veranda en keuken te vernieuwen en dan ook ineens de vloer uit te breken en een houten vloer te leggen. En schilderen uiteraard. Tot we plots een mooi huis te koop zagen. Op dit moment staat ons huis dus te koop in de hoop dat het snel verkocht wordt en we het andere kunnen kopen.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.