0
Zelfgemaakt

Bubble Skirt : het schattigste zelfgemaakte rokje ooit

bubble skirt straight grain

 

Toen ik voor de tweede keer zwanger was en te horen kreeg dat het een meisje was, sprong ik een gat in de lucht! Ik zou zo’n typische meisjesmama worden! Diezelfde tijd ben ik dus ook gebeten door de naaimicrobe. Oh ja, mijn dochter zou stralen in mijn zelfgemaakte kleertjes! En kijk eens….had ik geen groot gelijk? Een lekker girly rokje voor mijn meisje!

Afgelopen week interviewde ik An van StraightGrain (het resultaat lezen jullie binnenkort in één van de leuke magazines waar ik voor schrijf) en ik kreeg superveel goesting om haar Bubble rokje te maken. Dat ze het goed kan uitleggen, is de waarheid! Dit rokje zat supersnel in elkaar en ik ben echt superfier op het resultaat! Hier zullen zeker nog Bubble rokjes volgen.

Het stofje van Art Gallery vond ik een tijdje geleden bij Bellelien, één van de leukste stoffenwinkels die ik ken! Het is trouwens het moment om het stofje te bestellen, want het staat in solden. En supersympathieke webshopeigenaar Kathleen kan zelf ook keigoed naaien, check zeker eens haar blog.

En, vinden jullie mijn dochtertje ook zo schattig in dit rokje?
Alle tutorials voor schattige rokjes zijn ook welkom!

bubble skirt straight grain

Stofje: Ripples Rose Art Gallery bij Bellelien
Tutorial Bubble Skirt: Straight Grain
Gouden cardigan: Le Big bij Mr Monkey & Mrs Butterfly

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  mammabelle
  januari 23, 2015 at 10:59 am

  Die bubble-skirts zijn inderdaad heel schattig!

 • Reply
  Marjolein
  januari 23, 2015 at 11:52 am

  Oké, deze ga ik ook eens maken dan, want ik zit met een echt meisje meisje die alleen maar roze wil dragen en rokjes

 • Reply
  Seija
  januari 23, 2015 at 2:41 pm

  Super schattig!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.