0
LIFESTYLE

Danku Sinterklaasje…

En we zingen en we springen en we zijn zo blij, want er zijn geen stoute kinderen bij…te onzen huize waren er dit jaar enkel brave kindjes en die kregen alleen maar leuke cadeautjes…ik zet onze favorieten even op een rijtje. En genieten jullie even mee van intens zesdecembergeluk?

1. Containerschip van Brio
DSC_0119
Speelgoed Kiki is een van mijn favoriete speelgoedwebshops, maar dat wisten jullie al. Waarom? Omdat Speelgoed Kiki duurzaam, verantwoord en mooi speelgoed voor alle leeftijden verkoopt. Het houten speelgoed van Brio is daar een mooi voorbeeld van. Omdat Sinterklaas nooit alleen komt en heel veel pakjes moet vervoeren, vonden we dit containerschip een goed idee! En Kobe zag dat het goed was! Door de magneetjes aan de kraan, kan hij zijn containers laden en lossen. Hier zal hij nog uuuuuuren zoet mee zijn.

2. Brandweer pompwagen Playmobil
DSC_0122
Playmobil is al een tijdje Kobe zijn favoriete speelgoed. Wat hebben we nog altijd spijt dat we een maand geleden hét grote verjaardagsfeest van Playmobil gemist hebben waar we voor uitgenodigd waren maar wegens ziekte niet bij konden zijn. Niet getreurd! De Sint bracht de brandweerwagen van Playmobil en Global Image zorgde nog voor enkele leuke goodies, waarvoor dank 🙂

3. Retro kleuterboekentasje voor Frauke
IMG_1739
Over exact één maand gaat Frauke naar school. Het was dus een goed idee van de Sint om een kleuterboekentasje te brengen voor haar. Bij één van mijn andere favoriete webshops De Kleine Zebra vonden we dit leuke retro exemplaar van Froy & Dind. Niet onbelangrijk, je kan er een rugzakje van maken! Ideaal om naar de kleuterschool te gaan Frauke!

Het stoeltje vond ik op de rommelmarkt van Spa en pimpte ik met plakgoed van www.plakfoliewebshop.nl

4. Draagkorf voor poppenmoedertje Fraukedraagkorf fun

Elk kind is anders en elk kind speelt met ander speelgoed. Dat wil dus niet zeggen dat jongens per se met auto’s moeten spelen en meisjes per se met poppen. Toch zitten we hier thuis met een echt poppenmoedertje en kon ik het dus niet laten om ook iets voor haar popjes te zoeken. Bij online speelgoedketen Fun vonden we deze draagkorf voor ons Frauke haar poppemiekes! Heb wel zin om er zelf nog de gepaste accessoires bij te maken.

5. Magische kleurtjes van Crayola
IMG_1737
Een tijdje geleden kregen Kobe en Frauke van Crayola een pakketje om kleurspeelgoed te testen. Mama bewaarde het voor Sinterklaas en vandaag kregen ze dus heel wat leuke kleurtjes. Speciaal voor Frauke is er het Mini Kids assortiment zoals krijtjes met driehoekige vorm voor een correcte grip, viltstiften met geblokkeerde punten en extra stevige kleurpotloden. De uitvinding van het jaar vind ik toch wel de Color Wondor Mini Viltstiften die alleen op speciaal Color Wonder Papier kleuren en niet afgeven op onze meubels of onze kleding. Zalig! Zeker sinds Kobe en Frauke onze muren en tafel beklad hebben met stift! Hier gaat nog heel wat gekleurd worden dankzij Crayola…

6. Verkleedpak Spiderman
DSC_0112
Ja en ook Kobe had inspraak, want hij droomde al lang van een Spiderman verkleedpak en dat heeft de Sint dan ook gebracht! Het kind is superblij en dat maakt mij dus ook blij :-).

7. Brio brandweerset
IMG_1732
Het wordt nog wat oefenen maar ook met zijn Brio brandweerset is onze Held van de buurt blij! De Kleine Zebra rules! Als je mij zou laten doen, zou ik er heel de winkel leeg shoppen 🙂

Daarnaast bracht hij nog wat goedkope leuke hebbedingen uit de Action en dingetjes uit de Kringwinkel.
En voor mama? Daar bracht hij lekkere koekjes met een boodschap voor…

koekjes

Omdat Kobe en Frauke zoveeeeeeeeeeel hebben gekregen van de Sint, hebben we besloten om vanaf volgende week elke dag iets weg te geven tot en met kerstdag. Aan vrienden en familie, aan kindjes, mama’s en papa’s die het echt nodig hebben en ja ook hier op de blog zal ik af en toe iets weggeven. Kom dus zeker eens een kijkje nemen komende weken…

Benieuwd wat de goedheiligman bij jullie gebracht heeft? Ik lees het graag in de comments…

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Saartje
  december 7, 2014 at 12:15 pm

  Leuke cadeautjes! Hier bracht de goedheilig man ook veel (te veel) : een step, puzzels, playmaïs, voorleesboeken, noppers, prikblok, letterkoekjes, marsepein, mandarijntjes, en verschrikkelijk veeeeeeeel chocolade 🙂
  grtjs Saartje

  http://saartjeathome.blogspot.be

 • Reply
  Ellen
  december 12, 2014 at 9:40 pm

  Ik ben ook een fan van 6-december-geluk!
  Hier bracht de sint ook de brandweerwagen van playmobil met bijhorende kazerne, een slee en pyjamas.
  Bij de grootouders bracht hij de brandweer van paw patrol, een nieuwe fiets, een piratenboot en een pop-up piratenboek, een pluchen (megagroot) paard, dvd’s en een spiderman horloge.
  En belachelijk veel chocolade en speculaas 🙂

  Nu aftellen naar kerst!!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.