0
EROPUIT Uncategorized

Leuke vakantietips in Antwerpen

Woensdag is hier traditioneel kindjesdag. Zeker in de vakantie proberen we die dag iets extra leuks met de kids te doen. Gisteren trokken we naar Antwerpen. En omdat wij dagtrippers van het eerste uur zijn, besloten we om ook een bezoekje aan de Zoo te brengen. Een klassieker, maar wel leuk voor de kids.

Toch ben ik niet zo’n dierentuinmens. Geef mij de open natuur waar het gratis en rustig vertoeven is. (voor een daguitstapje met een gezin van 4 waarvan er eentje nog niet moet betalen, waren we 62,50 euro armer!) ‘Neem dan een abonnement’, hoor ik u denken! Maar we willen nog zoveel leuke plekjes ontdekken, dat we het niet zien zitten om meerdere keren per jaar bezoekjes aan de dierentuin te brengen. Gelukkig hadden we onze eigen picknick bij waardoor we aan eten & drinken niet veel geld meer hebben uitgegeven.
Toch hebben Kobe en Frauke enorm genoten van het bewonderen van de diertjes, dus het was waarschijnlijk nog leerrijk en al.
Wie nog meer diertjes willen bewonderen, kan deze zomer in Antwerpen nog naar de Expo Dino summer edition in het Centraal Station. Wij gingen eerder dit jaar al eens kijken en dinoverslaafde Kobe vond dit natuurlijk het einde en vraagt geregeld of we nog eens terugkeren. Een must-do!
Waar je in Antwerpen zeker eens een koffie moet gaan drinken, is de Koffieklap in Klapdorp. Enkele weken geleden ging ik er samen met mijn collega’s een voormiddag werken. Maar ook met kinderen is deze hippe koffiebar zeker een aanrader! Je kan er genieten van heerlijke koffie en thee, een stuk gebak, verse boterhammen en huisgemaakte soep. Van het interieur ben ik ook helemaal fan!
De Antwerpse rommelmarkt Goegekregen in Park Spoor Noord staat ook nog op ons programma deze vakantie. Ook het dakterras van het MAS lijkt mij nog wel leuk om eens te ervaren.
Wil je nog meer leuke tips om Antwerpen te verkennen? Dan is This is Antwerp een leuke tip! Hebben jullie nog leuke adresjes in Antwerpen die we zeker moeten bezoeken (met of zonder kids), laat ze ons zeker weten! Eeuwige dankbaarheid!
Voor wie in augustus graag nog thuis wat geniet van de vakantie en anti-verveeltips zoekt voor de kids. Je kan nog steeds een gesigneerd exemplaar van Het Leuke Vakantieboek bij me bestellen.

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  128
  juli 31, 2014 at 10:24 pm

  Tokke ging ook al op dino-jacht. Hij vond het super!

 • Reply
  Anja Neirynck
  augustus 1, 2014 at 5:28 pm

  Op stoffenjacht bij AB Lingerie, ook een aanrader 🙂

 • Reply
  dastofblog
  augustus 1, 2014 at 8:13 pm

  Krokbar Fabiola is hier een favoriet adresje! En het ligt vlakbij Julija’s shop en de Petit Pan winkel, dus dat is mooi meegenomen 😉

 • Reply
  SaSi Beau
  augustus 4, 2014 at 8:51 pm

  nog een leuke tip in antwerpen: achter de kathedraal is er een chocoladebar die quetzal noemt…heel schappelijke prijzen voor t geen je krijgt…gaat van milkshakes, over ijsjes en chocoladedrankjes maar ook voor de niet choaholicks is er frisdrank en thee voor een zeer schappelijke prijs dus zeker een aanrader

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.