0
Uncategorized

Online mama: webshop getest

Webshoppen, het is één van mijn favoriete bezigheden geworden sinds ik kinders op de wereld heb gezet! Ondertussen koop ik bijna al onze kinderspullen online en vul ik hun kleerkasten met hebbedingen uit mijn favoriete webwinkels. Met je laptop of iPad op schoot kan je uren shoppen terwijl je in de zetel ligt of geniet van je middagpauze op het werk. Je hoeft nooit meer in alle stress de stand in om snel nog een cadeautje te shoppen voor je jarige vriendin of moeder. En als de postbode aanbelt met je pakketje…is de vreugd eens zo groot!

Voor ik op Zalando, de webshop die iedereen ondertussen kent door het ENORME aanbod kleding en schoenen,  iets bestelde, moest ik toch eerst even nadenken na wat er allemaal is verschenen over deze webwinkel. Toch geef ik toe dat er heel wat spek voor mijn bek is in deze reuzegrote webshop. Merken waar ik dol op ben zoals King Louie, Vero Moda en Vila. Ook voor kinderen is er een mega-aanbod! Kobe had nieuwe coole sneakers nodig en ik vond deze STUPS tussen het enorme aanbod kinderschoenen. Schoenen online bestellen is al lang geen probleem meer sinds we de Pitterpad gebruiken op de iPad. Ijdele Kobe was dus enorm blij toen de postbode zijn pakje bracht! Meneertje is superblij met zijn nieuwe coole sneakers. Over de kwaliteit ben ik het zelf nog niet helemaal eens, maar dat heeft natuurlijk niets met Zalando zelf te maken maar wel met het merk zelf. Soit, voor 44,95euro kan je niet sukkelen. Advertenties voor deze schoenen blijven me ondertussen wel achtervolgen op bijna elke site die ik bezoek.
Wat ik nog interessant vind aan bestellen bij Zalando is dat ze onderaan extra keuzes aanbieden over wat er eventueel bij deze schoenen zou passen qua kleding, niet dat ik dat zelf niet zou kunnen, maar toch, het kan interessant zijn. Nog leuker is dat de verzending gratis is en dat je tot 100 dagen gratis kan retourneren. Je kan dus heel lang passen in je woonkamer!

Wil je zelf iets bestellen bij Zalando? 
Dan vind je hier een overzicht van de kortingen die momenteel lopen.
Benieuwd naar welke webshops ik nog zal testen? Suggesties voor de allerleukste webshops zijn altijd welkom!
Binnenkort kan je op de Leuke Mamamarkt trouwens live komen shoppen bij 25 webshops! Hopelijk tot dan!
Stay in touch!
x
Lobke

You Might Also Like...

11 Comments

 • Reply
  Stan nel
  april 15, 2014 at 6:38 pm

  Ik vind zalando ook super, maar even geleden zag ik er een reportage over hoe de werknemers daar werkelijk uitgebuit worden… Dat steekt me wel wat tegen 🙁

  • Reply
   Leuke Wereld
   april 15, 2014 at 6:49 pm

   Mij ook, daarom dat ik er zo hard over nagedacht heb wanneer ze mij vroegen om een product te bestellen in de webshop 🙂

 • Reply
  de zussen
  april 15, 2014 at 8:32 pm

  Ik heb al vaak getwijfeld, gesnold, maar nog nooit iets gekocht bij Zalando. Je hebt er inderdaad wel héél veel.
  Zus 1

 • Reply
  128
  april 15, 2014 at 9:01 pm

  Hier ook een grote fan van webshops sinds er drie mini’s rondlopen. Maar ik hou vooral van de kleinere websites.

 • Reply
  Liesbeth
  april 16, 2014 at 7:32 am

  hetzelfde hier, grote fan van webshoppen, maar ik steun ook wel liever de kleinere winkels (meestal mama’s 🙂 ).

 • Reply
  Juffertje in het Groen
  april 16, 2014 at 8:07 am

  Het kiezen, het wachten en dan … uitpakken. Dubbel zo leuk dan in een bakstenen winkel. Mijn twee favorieten: de Kleine Zebra (heel veel leuks) en Dille & Kamille. Die laatste staat eigenlijk met stip op nr. 1! Vandaag voor 13.00 uur besteld, morgen al in huis. Perfect verpakt en geleverd. Heel kwalitatieve producten! Ik ben fan.

 • Reply
  natali
  april 16, 2014 at 11:30 am

  Grote fan van de Kleine Zebra, Papiermier, Kidsdinge, Kokkie en Pepatino.

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  april 18, 2014 at 8:54 am

  Ik vind het fijn dat het zo snel bezorgd wordt!

 • Reply
  Eve(n) Genaaid
  april 20, 2014 at 8:34 am

  hier ook een grote fan en zeker als de levering dan ook nog eens snel gaat! Hier ook vrijdagavond nog bij bolnieuwe plasticine besteld omdat ik die juist allemaal had weggesmeten wegen uitgedroogd of te gemengd en toen schoot mij ineens te binnen, als ik het nu eens ergens bestel dat ze morgen nog leveren dan kan de paashaas het zondagmorgen brengen. dus deze morgen een dochter die gevat zei” maar goed dat we gisteren geen plasticine zijn gaan kopen hè mama” (na gisteren eenhalve dag zagen of dan nieuwe gingen kopen 😀 ) Bij zalando in de week voor de eerste keer snel basketters voor de dochter besteld, ik kijk er wel vaak op maar heb vaak het gevoel dat het aanbod een beetje te groot is, vind daar tussen het bos de bomen niet meer

 • Reply
  tessfromasia
  juli 2, 2014 at 6:20 pm

  Hallo, Ik ben Tess Thibaut, een masterstudent communicatiewetenschappen aan de universiteit Gent. Voor mijn thesis doe ik onderzoek gerelateerd aan de webshop ‘Zalando’. Ik heb maar liefst 300! respondenten nodig die mijn enquete willen invullen, een hele klus! Elke respondent helpt me dus enorm vooruit. Heb jij de website van Zalando het afgelopen jaar bezocht? Dan ben je dé geknipte kandidaat om mijn enquete in te vullen! Hij duurt gemiddeld zo’n 7 minuten. Nog niet overtuigd? Door de enquete volledig in te vullen maak je kans om duo-kinepolistickets te winnen!! Je kan de online enquete invullen door onderstaande link te volgen:
  https://ghentunipss.qualtrics.com/SE/?SID=SV_a9ocpIGGLLwKtCt
  Alvast ontzettend bedankt!!
  PS: de link kan je ook delen met familie/vrienden, dat zou helemaal fantastisch zijn.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.