0
Uncategorized

DIY: zelfgemaakte baby-en kerstcadeautjes

2013 was ook het jaar waarin heel wat leuke baby’s ter wereld kwamen en waarin heel wat werd afgesproken met vriendinnen. Tijd voor cadeautjes dus!

Zo was er vorige maand de geboorte van flinke kerel Link, een prachtig zoontje voor mijn lieve collega Sarah. Hij verdiende dan ook een leuk zelfgemaakt cadeautje: een gepersonaliseerd body’tje met flockfolie en een oppasboek.

Moustache stofje: www.modestofjes.be

In datzelfde stofje maakte ik voor ons Frauke afgelopen weekend nog twee boordstofrokjes, maar deze keer volgens de methode uit Het Grote Naaiboek van Femma. Zo heeft ze een rokje voor oudejaarsavond en eentje voor nieuwjaarsdag :-).

Ook kerstbaby Emile kreeg zijn eigen body’tje helemaal in stijl met zijn geboortekaartje:

Tijdens ons jaarlijks kerstetentje met een hele hoop vriendinnen, trekken wij altijd naampjes en deze keer via www.namentrekken.be (= een aanrader!). Ik trok Sarah en maakte voor haar een persoonlijk cadeautje, een vrolijk boekje waar ze al haar notities voor haar werk kan in schrijven.
Ik had zo graag voor iedereen van de familie een persoonlijk nieuwjaarscadeautje gemaakt, maar dat is mij spijtig genoeg niet meer gelukt. Een goed voornemen voor volgend jaar misschien, né! 🙂
xxx
Lobke

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  Juffra Toertjes
  december 30, 2013 at 10:54 pm

  Leuke kadootjes!
  Link stond ook op onze namenlijst…..maar uiteindelijk werd het een Lexx!
  🙂

 • Reply
  Liesellove
  december 31, 2013 at 8:50 am

  Zullen we elkaar er aan onthouden, dat we volgend jaar alle cadeautjes zelf maken 😉

 • Reply
  els
  december 31, 2013 at 9:18 am

  Ik stel voor dat we daar in maart al mee beginnen… 🙂

 • Reply
  De martelaere Nathalie
  december 31, 2013 at 10:59 am

  Superleuk, heb ook net enkele rompertjes geflocked! En leuke kadootjes gegeven. Fijn als je iets zelf kunt maken. Er staat een give-away op mijn pagina om wat meer “aanhang” te krijgen: ik geef bij 100 volgers een schilderijtje van a3-grootte weg met een tekening naar keuze… Zou je mij een beetje opweg kunnen helpen? En oh, die autostoel , ik had nog een berichtje achtergelaten op instagram…. 🙂
  Groetjes en een fijn nieuwjaar!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.