0
Uncategorized

En de winnaar is…

Vorige week was er een cadeautje…eentje waarvan jullie nog niet wisten wat erin zat.
Vanavond verklap ik jullie graag welke grote verrassing er in het pakje zit:

*tromgeroffel*

Het zijn de……. FunBites!
Ik dacht ook dat ik geen tijd zou hebben om van die figuurtjes in boterhammen te maken om je kleine hummels beter te laten eten. Maar echt serieus, met dit is het superhandig om vormpjes van je bokes te maken. Wedden dat je kinderen geweldig graag hun boterhammetjes zullen opeten?

Op de Facebookpagina van FunBites vind je leuke inspiratie zoals onder andere dit:

Wie niet gewonnen heeft, kan ze gewoon ook hier kopen.
En oh ja, ik had jullie de winnaar nog niet verklapt: Lies bet! Zij vond dit wel handig voor haar dochtertje die net vaste voeding begon te eten… Kan jij je gegevens even naar mij doormailen? Dan bezorg ik jou deze week het cadeautje!
Veel plezier ermee en laat mij weten wat je ervan vindt.

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Tineke Bolleboom
  juni 11, 2013 at 6:57 pm

  Wat super lief weer, Liesbeth gefeliciteerd, en jij bedankt

 • Reply
  Lies bet
  juni 11, 2013 at 7:50 pm

  Oh fijn, ik ben er heel benieuwd naar! Ik mailde je net mijn gegevens door. Groetjes!

 • Reply
  Leuke Wereld
  juni 12, 2013 at 12:11 pm

  Liesbet,
  kan je toch nog even je adres doorsturen naar lobkegielkens@gmail.com?
  groetjes
  Lobke

 • Reply
  Lies bet
  juni 12, 2013 at 12:39 pm

  Dag Lobke, er klopte iets niet aan je e-mailadres, maar nu heb ik je een mailtje gestuurd naar het juiste adres!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.