0
Uncategorized

Yay! Wij gaan weer met onze kinders op skivakantie

Boek een skivakantie. Voor uw kroost thuis zelf een skipiste maakt. Het zou de slogan van een reclamespot kunnen zijn, maar niets is minder waar. Zot content waren mijn kinderen toen ik hen vertelde dat we tijdens de kerstvakantie weer op skivakantie naar Wengen gaan.

Toen ik twee jaar geleden weer met een baby op mijn schoot zat, dacht ik eerlijk waar dat we onze jaarlijkse skivakanties met ons gezin op onze buik konden schrijven. Tot….we de familievakanties van Intersoc ontdekten. Want Intersoc biedt namelijk skivakanties aan met baby-en kinderopvang. Zo kan jij overdag lekker gaan skiën terwijl je kroost ofwel in de kinderopvang blijft ofwel mee op skiles gaat in niveaugroepjes mét Nederlandstalige Intersoc- skimonitoren. Win-win want je beleeft quality time met je Lief (omdat je samen kan gaan skiën en uren kan tetteren in de skilift) terwijl er keigoed gezorgd wordt voor je kinderen én ze aan het einde van de skivakantie met jou naar beneden kunnen skiën.

100% genieten : een skivakantie zoals een skivakantie moet zijn
Wat we ook zo geweldig vinden aan de Intersoc-formule is dat je keihard in de watten wordt gelegd. Want geef toe: als je een hele dag op de latten hebt gestaan ben je ‘s avonds doodop en denk je het liefst niet meer aan boodschappen doen en koken. Dankzij het overheerlijke buffet mét speciaal kinderbuffet is iedereen meer dan content. 3 keer per dag à volonté buffet. Je zorgt dus best dat je meermaals van de berg skiet om al die extra kilo’s eraf te skiën haha!
Ook voor extra kinderanimatie in de namiddag en ‘s avonds wordt er gezorgd zodat jij nog rustig kan blijven verder tafelen (met een wijntje en een kaasschoteltje dabei!) terwijl je kinderen genieten van een heerlijke kindershow of nog iets leuks doen in hun club. Iedereen moe? Dan kan je ze rustig in hun bedje stoppen, schoentjes voor de deur zetten en gebruik maken van dé schoentjesdienst. De schoentjeswatte? Als jij ‘s avonds de schoentjes voor de hotelkamer zet, zijn de Intersoc-monitoren een levende babyfoon. Terwijl jij rustig in de bar zit te babbelen of te lezen, komen zij jou verwittigen als je kindje huilt. Had ik je al gezegd hoe kindvriendelijk deze vakantie is?

Tip: Oekkie-vakanties voor kinderen van 0 tot en met 6 jaar

Wij kunnen hier jammer genoeg geen gebruik meer van maken omdat we niet meer kunnen reizen buiten de schoolvakanties. Kinderen altijd vips bij Intersoc. Maar tijdens een Oekkie-verwenvakantie doen ze daar nog een schepje bovenop. Dan leggen ze het jonge volkje extra in de watten op een prinsheerlijke bestemming. Tijdens een Oekkie-vakantie verblijven kindjes van 0 tot en met 6 jaar bovendien gratis in het Intersoc-hotel! Zeg niet dat ik je niet gewaarschuwd heb? Ga zeker eens kijken naar de bestemmingen.

Nog een extra tip? Je kan ook op reis gaan als vrijwilliger met Intersoc. Je gaat dan gratis op vakantie terwijl je er werkt. Misschien wel iets voor jou?

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Leen Holvoet
    oktober 12, 2019 at 8:28 am

    Alvast al een fijne vakantie! Wij zijn ook Intersoc-fans.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.