0
Uncategorized

Oud is nieuw

Tijdens mijn zoektocht naar een leuke kast voor in onze nieuwe living, botste ik op Oud is nieuw. De kast waar ik al jaren naar op zoek was, heb ik op deze plek gevonden! Weet je wat er zo leuk aan is? Oud is nieuw is geen echte (web)winkel, maar een loods vol met onbehandelde meubels waarbij je zelf aangeeft hoe je ze geleverd wilt hebben. Ik koos voor een gebroken witte kast met een grey wash blad. Ik denk dat ik zo gelukkig was als een klein kind toen Heleen – de sympathieke dame achter Oud is nieuw – vorige week kwam aanbellen met mijn nieuwe kast in haar camionette. Zo leuk!!!!!! En nog een (minder) fijne anekdote; Heleen vertelde me dat de dame bij wie ze deze kast ooit ging ophalen echt heeft geweend toen ze er afscheid van moest nemen. Ik ga er goed voor zorgen hoor!

Ondertussen ben ik dozen beginnen uitpakken en kan ik al mijn leuke spulletjes kwijt in MIJN kast 🙂 van mijn vondsten op de rommelmarkt en de Kringwinkel tot mijn kookboeken en mijn schoonste servies van Froukjes Servies!
Ik ben zooooooooo content in mijn nieuwe huis!
x
Happy Me!

You Might Also Like...

4 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.