0
Uncategorized

Woensdag Webdag: 3 x leuke webtips

Omdat mijn blog overmogen 1 jaar bestaat (hip hip hoera!), wordt het hoog tijd om nieuwe rubriekjes te lanceren.

Vanaf nu krijgen jullie elke woensdag van mij de 3 leukste online tips.
Wat mij deze week is opgevallen op het wereldwijde leuke web:
1. Herkenbare huilbuitjes
http://reasonsmysoniscrying.tumblr.com
Via Steps spotte ik deze leuke blog: Reasons My Son is Crying 🙂 – een leuke verzamelblog van alle mogelijke reden waar kleine kindjes huilen.
Ik heb hier zelf thuis (soms) ook een klein huilertje in huis. En afgelopen week heeft hij meer gehuild dan ooit tijdens zijn eerste schoolweek. Waarom? Omdat hij zijn pamper niet wilt uitdoen. Omdat we hem afzetten in zijn klasje (toen heb ik zelf soms mee gehuild). Omdat ik zijn koek in twee heb gebroken. Omdat we zijn pap niet in een flesje hebben gedaan maar in een beker. Omdat hij zijn tutje niet krijgt. Omdat hij moet gaan slapen. Omdat ik zijn haar niet wilt wassen. Omdat hij met papa tv wilt kijken. Omdat ik hem een ander t-shirt wil aandoen….herkenbaar? Hier wel!
2. Uit de kindermond
Omdat de waarheid altijd uit een kindermond komt, is het fijn om eens te lezen wat alle kindjes zoal zeggen. Daarom heb ik mij sinds een tijdje aangesloten bij de groep ‘Uit de kindermond’ op Facebook. Zelf kan ik ook enorm genieten van wat er uit onze kleine uk zijn kindermondje komt!
3. Hoe vader het ziet

Via de Club van Relaxte Moeders kwam ik terecht op de Club van Relaxte Vaders, een leuke blog als aanvulling op Relax Mama’, want bij een relaxte moeder hoort een relaxte vader, toch? En bij een relaxte vader hoort ook een papa die met zijn zoon gooit. Heel herkenbaar hier bij ons. Bovenstaande foto is helemaal hoe ik als moeder het ook zie soms. Maar het zal wel niet zo erg zijn zeker?
Echt eens gaan kijken naar deze leuke blog!  

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.