0
EROPUIT Uncategorized

Leuk adresje: Bar Stark

IMG_3020 bar stark2 bar stark 3

We hebben weer een leuk adresje ontdekt! Leuke redactievergaderingen worden al eens gehouden op leuke plekjes! Dat is zo fijn aan het nieuwe werken bij Femma, we moeten niet altijd naar bureau om te vergaderen maar kunnen soms ook lekker en gezellig gaan werken in een hippe koffiebar. Afgelopen vrijdag sprak ik met mijn fijne collega Jade af in Deurne en zo kwamen we terecht bij BAR STARK waar je kan genieten van een heerlijke latte in alle rust weg van de drukte van de stad. Vlakbij het Sterckshof kasteel en niet ver van het Rivierenhof, bevindt zich dit magische plekje!

Ik raakte snel aan de praat met Lotte die deze bar niet zo lang geleden overnam. Zij maakte een heuse carrièreswitch van kleuterleidster tot barista en kwam dan op het lumineuze idee om deze hippe koffiebar over te nemen samen met Dorien. En dat ze er geen spijt van mogen hebben, zeg ik jullie! Overheerlijke latte met veel liefde gemaakt, verse huisgemaakte soep en zelfgemaakte granola, ze doet het allemaal in een lekkere huiselijke sfeer. Zelfs taart maken ze zelf, maar daar heb ik niet van geproefd ;-).

Leuk om weten, ook kleine kinderen zijn hier van harte welkom! Een leuk speelhoekje maakt het voor hen extra gezellig en voor de mama’s en papa’s extra aangenaam!

Ga dat zien zeg ik jullie, ik heb hier heel de voormiddag vertoefd en onze redactievergadering is nog nooit zo vruchtbaar geweest.
Weten jullie deze vakantie niet waar naartoe met de kindjes? Maak dan eens een uitstapje naar het Rivierenhof en sluit af met taart in Bar Stark!

 BAR STARK – Cornelissenlaan 10, Deurne

bar stark 4 bar stark 5 bar stark 8

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  goofball
  maart 30, 2016 at 5:12 pm

  ziet er heel tof uit! Jammer genoeg niet in de buurt

 • Reply
  GIna
  januari 26, 2017 at 1:18 pm

  Ik had nog geen weet van deze vernieuwing
  Het is achter mij hoek , dus de volgende femma vergadering kunnen we alvast daar plannen na een leuke wandeling in het Rivierenhof park

  GIna

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.