0
EROPUIT Uncategorized

En toen gingen we even naar onze buren

Lieve Frauke,

Gisteren werd je al 11 weken, ik zeg het elke week maar de tijd gaat veel te snel. En je eerste vakantie is al achter de rug. Vorige week gingen we een weekje op bezoek bij onze Noorderburen in een bungalowparkje te Zeeland. Wat hebben we een leuke tijd gehad met ons Nieuw Gezinnetje. Eventjes weg van de stress van het dagelijkse leven, gewoon genieten van elkaar en niks moeten doen. Het was ook een vakantie van leren loslaten. Ik heb jou voor de eerste keer losgelaten wanneer mijn eigen moeder een dagje op bezoek kwam zodat je papa en ik eens eventjes samen leuke dingen konden doen. 
En je broer speelde voor het eerst alleen in een grote binnenspeeltuin, terwijl wij op restaurant zaten te eten. Wat wordt hij groot. OMG!

Back to reality. Het was eventjes hard om terug naar huis te moeten keren, maar gelukkig heb ik er mooie plaatjes gemaakt van jou en je broer waar ik vanaf nu hier leuke Instagramboekjes kan maken. Wat een service :-). 

Gisteren bracht ik ook een bezoekje aan mijn lieve collegaatjes met jou. Je werd er met open armen ontvangen door al mijn zwangere en niet-zwangere collega’s en je werd er zelfs direct op het bureau gelegd om je te kunnen verschonen. Nu vraag ik mij af of ik je niet gewoon mag meenemen wanneer ik terug aan het werk ga binnen twee weken? Twee weken ja, jullie lezen het goed! OMG! Ik heb heel hard genoten van mijn zwangerschapsverlof met jou. En ik vraag mij af hoe andere hardwerkende moeders het doen om ‘s morgens jezelf inclusief twee kleine pateekes klaar te maken, boterhammetjes te smeren, nog een voeding te geven…en dat allemaal voor kwart na 7! Help, ik mag er nog niet aan denken. Misschien moet ik de dag ervoor al eens een trainingsochtend inlassen?
En om dan nog maar te zwijgen over het afkolven op het werk en ervoor zorgen dat je genoeg eten mee krijgt wanneer je naar moeke Anja gaat. Gelukkig weet ik dat ik mij geen zorgen moet maken want dat er zeer goed voor je gezorgd zal worden, maar toch ben ik bezorgd. Zal je er wel genoeg kunnen slapen? Zullen je krampjes beter gaan? Zal je wel genoeg uit een flesje willen drinken? Ik weet het, ik ben een (over)bezorgde moeder en ik maak mij misschien weer veel te veel zorgen. Gelukkig komt alles altijd goed. Nu nog even genieten van onze laatste twee weken samen thuis, want die tijd, die komt nooit meer terug.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.