0
Uncategorized

Allemaal leuke tasjes

Een webshop vol leuke dingen? Daar kan ik alleen maar fan van zijn. Bij Dolliedot hebben ze alleen maar dingen die leuk zijn en vooral heel leuke handtasjes! Jullie wisten dat misschien nog niet, maar ik ben werkelijk verslaafd aan leuke handtassen. Ik kan best wel veel geld aan uitgeven :-).

Neem nu dit leuke schoudertasje van Bakker Made With Love. Ik ben er smoorverliefd op! Nu kan ik het zelf gebruiken als hip handtasje en binnen 2,5 jaar kan ons Frauke het gebruiken als eerste boekentasje 🙂
Of deze rode tas met hertjes? Ideaal om mee te nemen naar het werk. Superhip en bovendien groot genoeg om je bokes, Ipad en kolfapparaat in te steken. Misschien moet ik die toch nog vlug aanschaffen? OMG!
En om mijn kleinste spulletjes in op te bergen, vind ik dit retro tasje echt de max! Ik weet niet of jullie dit ook hebben dit seizoen, maar ik ben superhard aangetrokken door de gele kleur. Jullie ook?

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Lorecreatief
  september 24, 2012 at 8:06 pm

  Oh ja geel is zo’n fijne kleur! Wat een leuke tasjes allemaal 🙂

 • Reply
  Leuke Wereld
  september 24, 2012 at 8:19 pm

  Ik ben zot van geel! Weet alleen nog niet goed of ik er wel mee sta :-). Gelukkig ga ik binnenkort een sessie kleuradvies volgen bij http://www.ziezokleurenstijl.be. Keep you posted!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.