0
Uncategorized

ik heb geduld

Na mijn zoveelste bezoekje aan de gynaecoloog en twee dagen voor de uitgerekende datum, heb ik tijd om nog wat te schrijven en wat rond te surfen, ik heb T.I.J.D. zeg ik u! Iets wat ik in jaren niet meer gehad heb. Lekker veel quality time voor mezelf: om te lezen, om piano te spelen, om gewoon te hangen 🙂 én ‘s middags een dutje te doen. Zalig toch? En ik ben ook overal op voorbereid: alles is in huis, alles staat klaar, alles is gestreken en gekuisd, dit is in jaren niet meer gebeurd :-).

Ondertussen krijg ik dagelijks telefoontjes en smsjes van mensen die denken dat het vandaag zal gebeuren, maar niets is minder waar. Mensen die bang zijn in mijn plaats om te bevallen, maar wat dat betreft heb ik vooral veel vertrouwen in mijn lichaam. Ik weet dat het pijn zal doen, ik ben daarop voorbereid zoals vorige keer, maar toch ga ik het deze keer opnieuw zonder epidurale proberen. Ik ben bang dat ik mijn bevalling anders uit handen geef en het contact met mijn eigen lijf verlies. Nee dat wil ik niet, ik zal wel op mijn tanden bijten.
Wedden dat ik overtijd ga? Nog geen baby te zien, nog geen weeën, niks, gewoon niks. Maar ik heb geduld en wie weet komt ze toch nog zondag 1 juli en anders zal mijn Lief misschien wel het mooiste verjaardagscadeautje ooit krijgen, een dochter op 7 juli? Keep you posted!

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Tiene
    maart 21, 2013 at 2:43 pm

    Oh w spannend om allemaal te lezen!! Gek want je dochter is al lang geboren, maar toch spannend blog, ik wil ook geen verdoving, heb alles klaar voor een thuisbevalling, hopelijk lukt dat!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.