0
EROPUIT Op reis met kinderen

Yay! Wij gaan op zomervakantie naar Zinal met Intersoc

“Mama en papa hebben een megaleuke verrassing voor jullie” klonk het vanavond aan de keukentafel. “Jullie gaan trouwen!” Of “Er komt nog een broertje of zusje,” klonk het in koor. Hahaaaa! “Neenee, de verrassing komt veel sneller…begin juli vertrekken wij op zomervakantie naar Zinal met Intersoc. “Jaaaaaaaa joepie weer op zomervakantie met Intersoc, dat is superleuk mama en papa!”

Zomervakantie in het wandelwalhalla Zinal
Valt het op dat wij ondertussen Intersocfans van het eerste uur zijn? Niet alleen wij, moeder en vader, maar ook onze kinderen waren al fan van het concept sinds we al twee keer op skivakantie gingen. “Zouden we toch ook niet eens op zomervakantie gaan?” dachten we een paar weken geleden? Een hele week wandelen in het wandelwalhalla Zinal, genieten van de natuur, mountainbiken, fietsen, spelen in de bergen, een wellness en zwembad naast het hotel…en dat allemaal gecombineerd met keilekker eten, vriendjes maken en ons heerlijk laten verwennen door de moni’s en vrijwilligers? Klinkt heerlijk, toch? (Er is nog plaats moest ge geïnteresseerd zijn ;-))

Echte vakantieliefde
…is thuiskomen in een Intersoc-hotel. Zo klinkt het op de website en zo is het ook echt in het echt. Dat hebben wij ondertussen al twee keer mogen ervaren en is dus echt zo, gegarandeerd. Niets is zo leuk als samen genieten van een heerlijke vakantie met alles erop en eraan.

In een Intersoc-hotel word je verwend door gepassioneerde vrijwillige (!) medewerkers, die je met hart en ziel verwelkomen. Ze doen er echt alles aan om je een complete dienstverlening te bezorgen. Hun glimlach is standaard inbegrepen en de rust van de mooie omgeving krijg je er bovenop. Tijdens zo’n Intersoc-family-periode staat alles in het teken van jouw gezin. Met veel aandacht voor kinderen vanaf 3 maanden, zodat ook jij volop kan genieten. En laten we dat nu net zo leuk vinden. Want met onze peuter van 2 jaar is het niet altijd gemakkelijk om leuke dingen te doen die zowel voor groot als klein de max zijn. Het is zeker niet de bedoeling om ons Milleke 10 dagen naar de opvang te brengen maar af en toe eens een voor-of namiddag waarbij we eens iets ‘alleen’ kunnen gaan doen of iets met onze grotere kinderen Kobe en Frauke lijkt ons echt ideaal.

Familievriendelijkheid op en top
Wat ook zo leuk is aan op vakantie gaan met Intersoc is de familievriendelijkheid met kinderclubs, babymaaltijden, kinderbuffetten,… alles is inbegrepen! Ook de schoentjesdienst in het hotel waarbij je ‘s avonds nog rustig iets kan gaan drinken in de bar terwijl je kindjes slapen op de hotelkamer, is echt onbetaalbaar.
Ik ben echt zot benieuwd hoe deze vakantie in Zwitserland ons gaat bekomen in de zomer? Jullie ook? Onze wandelschoenen staan al klaar! Onze drang om te onthaasten is aanwezig. En onze goesting om te vertrekken met heel ons gezin is groooooooooot!

Ben je ook zo benieuwd? Volg dan zeker al onze avonturen begin juli via Instagram & Insta-story’s. Check af en toe eens onze Facebook en later zal ik ook via onze blog al onze verhalen delen. Het wordt weer onvergetelijk, dat voel ik nu in mijn kleinste teen.

Nu ben ik natuurlijk heel benieuwd of jij al een Intersoc Zomervakantie hebt gedaan en hoe je dat ervaren hebt? Laat je mij iets weten?

Benieuwd hoe wij onze wintervakantie met Intersoc ervaren hebben?
>>> lees het hier

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  Omatof
  mei 21, 2019 at 6:48 am

  Oh, leuk naar Zinal! ⛰ Vorig jaar waren wij daar ook maar dan in juni gedurende de ‘charmeweek’
  Dit jaar gaan we voor de vijfde keer naar Sankt Moritz. Ook wij zijn fervente Intersoc reizigers. Ook vroeger met onze kinderen. Met kinderen is zo’n vakantieformule idd een grote aanrader!!! ?
  Begin maar al te genieten en te dromen van jullie ‘intersoc’ vakantie

 • Reply
  Joke Holbrecht
  mei 21, 2019 at 5:10 pm

  Wij gaan de eerste keer intersoccen ? wij trekken eind juli naar Zinal, benieuwd naar jullie ervaringen!

 • Reply
  Els De Clippeleir
  mei 27, 2019 at 2:55 pm

  3 jaar geleden verbleven we als koppel mer de ‘Babymoon-formule’ in hotel Stahlbad te Sr Moritz. Na slechts twee nachtjes in het hotel bleek onze kleine man niet langer te willen wachten en diende ik plots te worden overgebracht naar het ziekenhuis. Veel te vroeg werd onze kleine ‘Zwitser’ geboren, een echte Intersocbaby. Als hij wat ouder is, keren we graag naar de mooie bergen terug om deze samen met te ontdekken.

 • Reply
  tiny
  juli 4, 2019 at 11:41 am

  Guess what? Wij vertrekken op 10 juli ook naar Zinal. We waren er ook al twee jaar geleden en zijn ook grote fan. Ik schreef er toen ook een blog over trouwens: https://tinyblogt.wordpress.com/2017/07/30/tiny-in-zwitserland-met-intersoc/

 • Reply
  Leen
  augustus 18, 2019 at 8:14 pm

  Hallo Lobke, Superleuk dat jullie naar Zinal gingen! Wij gingen in dezelfde periode ook met Intersoc op vakantie, maar naar een ander hotel! Al voor de 7de zomer!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.