0
EROPUIT Kinderactiviteiten

Spring eens binnen in een trampolinepark

Ik heb het nooit gehad voor van die reuzetrampolines buiten in onze hof. De kans dat er hier zo’n exemplaar komt te staan is dus klein tot nihil. Maar toen ik hoorde dat je als gezin samen kan gaan springen in een trampolinepark, was ik meteen verkocht. Want laten we eerlijk zijn, kinderen vinden trampolines de max. En die trampolineparken schieten ondertussen als paddenstoelen uit de grond. Op nog geen 5km van onze deur is er niet zo lang geleden ook eentje geopend. Een ideaal uitje tijdens een regenachtige dag/avond. Goed voor je kinderen een uurtje uit te laten springen. En als ouder heb je er zelf ook iets aan, want je mag gewoon meespringen. Gisteren voelde ik mij dus even weer een klein Lobke die al springend terug gekatapulteerd werd naar haar kindertijd.

Kobe en Frauke waren hier al een paar keer geweest met hun papa en lieten mij meteen hun kunstjes en stunten zien in de speciaal voorzien stuntzone! Hier duik je letterlijk de foampit in nadat je een van jouw stunts hebt uitgeprobeerd op een obstakel of trampoline. Wel op en top veilig en zachte landing gegarandeerd.

Jump for joy
En ons Milleke? Die kon gewoon mee springen want speciaal voor de allerkleinste springertjes tot 6 jaar hebben ze bij Jump Univerz een aparte te gekke Kids Zone. Hier vind je trampolines, een foampit en obstakels zodat ook zij hun eerste sprongetjes kunnen maken. Samen met moeder/vader kunnen zij er genieten op een rustige en veilige manier.

Echt, mocht je nog een leuke gezinsactiviteit met kinderen zoeken tijdens een regenachtige dag of voor een verjaardagsfeestje. Ga dan eens samen springen in zo’n te gek trampolinepark, echt een aanrader! (en nog eens goed voor de lijn ook, haha!)

PRAKTISCH
JUMP UNIVERZ ANTWERPEN (Naast de fun)
Boomsesteenweg 88 2627 SCHELLE

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.