0
MAMA ZIJN

Mijn zusje trouwt in rockabilly style #femkehartjekenneth

8 september 2018, het zal een datum zijn die we niet snel zullen vergeten want die dag trouwde mijn allerliefste kleine zusje! Compleet in rockabilly style! Van een cool thema gesproken.

‘s Morgens gaven ze hun ja-woord in het Stadhuis van Dendermonde in het bijzijn van familie en vrienden, maar ‘s avonds begon het rockabilly feest pas echt! Mijn zusje zag er prachtig uit in haar mooie rok, zwart leren vestje en rode all stars en ook Kenneth paste perfect in het rockabilly plaatje. Ook de aankleding van de zaal was topperdetop! Aan alles was gedacht. Je zag echt dat ze aan alles had gedacht om te zorgen voor de sfeer die ze voor ogen had, very Pinterestproof en toch zo ongedwongen en relax dat velen er emotioneel van werden.

Toppunt van de avond was de verrassingsact van mijn zusje voor Kenneth! Ze zong een prachtig romantische versie van ‘You’re the one that I want’ en blaasde daarmee iedereen van het feest omver, vooral Kenneth zelf viel echt bijna van zijn stoel. Wow!

Femke & Kenneth, dit was werkelijk het allerfijnste trouwfeest dat ik ooit heb meegemaakt en ik ben zo ontzettend fier op jullie! Het was liefde op het eerste gezicht toen jullie elkaar leerden kennen en ondertussen zijn jullie echt het allerschoonste koppel dat ik ken, zo fier dat ik jullie getuige mocht zijn en zo fier dat ik jullie (schoon)zusje ben. En ik weet zeker dat ons vake hierboven ontzettend trots is op zijn kleinste meisje! Tijd om aan de rest van jullie sprookje te beginnen, love you!

FAQ about The Rockabilly Marriage
Ik kreeg via Instagram massaal veel vraagjes over het feest dus hier eventjes alles op een rijtje
Het feest zelf ging door in de Cuytegemhoeve in SInt-Amands, dé plek waar zowel mijn zusje als ik jaren vakantiewerk gedaan hebben en waar we nu steevast onze familiefeesten organiseren.

De catering werd enerzijds verzorgd door de Cuytegemhoeve (barbecue) zelf maar ook mijn mama en Femke’s schoonmama stonden enkele uren in de keuken om van dit feest een culinair feest te maken. Wow! 

Alle versiering en deco zoals de vintage platen, de zelfplaktattoos, de skateboarden als gastenboek… alles werd bedacht door mijn zusje zelf en haar fantastische lieve man en werd mee mogelijk gemaakt door de hulp van familie en vrienden. Zelfs de meer dan 50 Whisky flessen geraakten op het feest dankzij een fijne oproep op Facebook van mijn schoonzusje. 

Femke’s vintage kapsel en make-up en mijn retro kapsel en make up werd verzorgd door Retro Lena.

Mijn outfit vond ik bij Topvintage.nl, Frauke’s kleedje vonden we op een retro-beurs en de outfits van Mil en Kobe komen van de H&M. 

De foto’s werden gemaakt door Point of View Photography en haar vriendin Evelyn.

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Els
  september 15, 2018 at 6:49 am

  Dikke proficiat voor de love birds! Dat huwelijksfeest ks echt op hun lijf geschreven :-).

 • Reply
  Nathalie
  september 15, 2018 at 6:41 pm

  Joehoe, it’s your copycat speaking hahaha needed moppie eh 😉 Superleuk en wat fijn dat ze hun ‘ding’ doen. Dat is nog eens origineel se!! Je zag er leuk uit en jouw zus en familie ook!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.