0
In de media

And the winner van de Mom Blog Award is…Huh??? Is dat echt?


And the winner is…Leuke Wereld! Huh????

Afgelopen zaterdag trok ik met weinig verwachtingen maar vooral heel veel goesting samen enkele gelijkgestemde blogsters die ondertussen ook dikke vriendinnen geworden zijn richting Antwerpen om de allereerste Vlaamse Mom Blog Awards bij te wonen.

We werden er hartelijk ontvangen met roze Mom Gin en goed gesoigneerd met enkele leuke goodiebags. Dat die Gin in no time naar mijn kopke steeg is normaal zeker na 1,5 jaar zonder alcohol :-)! Ik kon dus goed gezind beginnen aan de uitreiking van dé awards.

Toen Erika Van Tielen ons niet langer in spanning wilde houden, hoorde ik niet veel later onze naam vallen in de categorie lifestyle! Oh My God? Is dit echt? Knijp eens in mijn arm? Heb ik echt een Mom Blog Award gewonnen? Tot op vandaag kan ik dit nog altijd niet geloven. Heel blij met de prijzen (ha ja een dagje gaan wellnessen bij Kzen Zen is nu wel echt welkom en met een bon voor kinderkleding kunt ge mij altijd een plezier doen!), maar vooral ook blij met de eer.

Want eerlijk? Ik blog niet om prijzen te winnen.
Waarom ik dan wel blog al 5 jaar lang? Omdat de kindertijd nu eenmaal dé schoonste tijd is in het leven en ik hun mooiste herinneringen maar al te graag wil vastleggen. Omdat ik graag verhalen vertel en die verhalen het liefst voor altijd wil vastleggen. De leuke momenten maar ook de moeilijke momenten. De lachjes en de traantjes. De eerste keertjes, de vakanties, de anekdotes. Maar ik hoop vooral één ding…dat mijn kinderen later mijn blog herlezen en zeggen: “Mamaaaa, wat een geweldige kindertijd hebben wij toch gehad!” En daar kan misschien wel geen enkele award tegenop.

Toch ben ik blij, blij voor de waardering. Dat wat ik doe niet voor niets is en dat ik misschien wel één mama out there kan helpen door een herkenbaar verhaal te delen. Of een ander gezin kan inspireren door iets leuks dat wij gedaan hebben. Daarom lieve lezers, blijf ik doen wat ik nu doe. En ik hoop dat jullie dat nog heel lang leuk blijven vinden!

Een welgemeende merci! Aan jullie allemaal en aan de organisatie van deze allereerste Mom Blog Awards!
Ga hier zeker eens kijken naar de overige winnaars en alle partners.

 

You Might Also Like...

8 Comments

 • Reply
  vanmiek
  oktober 30, 2017 at 8:40 pm

  Proficiat! Goe bezig!

 • Reply
  Els
  oktober 30, 2017 at 8:52 pm

  You go girl! Een verdiende winnares me dunkt 🙂

 • Reply
  Zebrazonderstrepen
  oktober 30, 2017 at 9:01 pm

  Proficiat. Dubbel en dik verdiend

 • Reply
  maai
  oktober 30, 2017 at 9:19 pm

  Wauw, zo tof! Gefeliciteerd Lobke, helemaal terecht ook!

 • Reply
  Annick @ MinnieMie
  oktober 31, 2017 at 6:18 am

  Go go Lobke, dikke proficiat!

 • Reply
  Kathleen (Maankindjes)
  oktober 31, 2017 at 7:34 am

  Proficiat! Goed gedaan!

 • Reply
  Hilde Beuls
  oktober 31, 2017 at 7:45 pm

  Knap Lobke! Proficiat!!

 • Reply
  Bruno Van ael
  november 6, 2017 at 6:12 am

  Dikke proficiat Lobke, dit doet deugt zo een schoondochter te hebben.
  Doe zo voort
  Opa xxx

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.