0
Baby MAMA ZIJN

“Terwijl jij lekker rust, maak ik voor jou iets wat je zeker lust”

Ik vond deze leuke kraamkaartjes van Kind & Gezin deze ochtend in mijn brievenbus, bedoeld om het taboe rond perfect ouderschap te doorbreken! Eindelijk zeg ik jullie! Want wat had ik graag extra hulp gekregen (of nog altijd) tijdens mijn kraamperiode maar durfde ik het niet altijd te vragen.

Wat dacht je van: “Terwijl ik lekker rust maak jij iets voor me wat ik zeker lust?” Want wat kan ik wat extra slaap gebruiken na 5 maanden onderbroken nachten.
Of “Er is altijd wel wat te doen, in huis of in het groen!” Niet alleen onze hartjes werden extra gevuld met de komst van onze derde baby, maar ook onze wasmanden en wat is het moeilijk om die bij te houden soms.

Ik kan zelf nog wel enkele hulpvraagjes bedenken, wat dat is zo leuk aan deze kaartjes. Je kan een kaartje schenken wanneer je op kraambezoek gaat (niet te lang, want dat is niet fijn kraambezoek dat te lang blijft zitten) of je kan de kaartjes zelf gebruiken om hulp te vragen!

Kind en Gezin wil met deze kaartjes extra aandacht vragen voor realistisch ouderschap: want het loopt niet altijd perfect! Bij niemand! En je moet het dus ook niet alleen doen, leun gerust eens op de mensen om je heen, dat maakt je geen slechte ouder. En ik zou dat dus zelf ook eens wat meer doen…

Merci dus Kind en Gezin voor dit topinitiatief!
Je kan de kaartjes GRATIS (!) bestellen op www.kindengezin.be/kraamkaartjes

Mij bevallen ze alvast! Want een baby in huis, daar heb je echt je handen mee vol En daarom is hulp vragen dus zeker ok!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.