0
Uncategorized

Op wereldreis langs Wereldsteden

Ik heb een fantastische boekentip voor jullie! Sinds vorige week hebben wij deze mooi geïllustreerde kleurrijke atlas ‘Wereldsteden in huis en niet alleen onze kleine boekenwurmen zijn er dol op, maar ook hun mama.
Sindsdien zetten wij elke avond onze wereldreis langs de mooiste wereldsteden verder!…

Dit boek is niet zomaar een atlas, het is zo mooi getekend en helemaal op kindermaat gemaakt. Bij elke stad vind je de coolste culturele hotspots, je ontmoet er bekende inwoners en je ontdekt er de tofste bestemmingen die voor kinderen extra leuk zijn zoals de mooiste dierentuinen of de geweldigste kabelbanen.
En weet je wat echt leuk is? Elke keer als je erin bladert ontdek je wel iets nieuws dat je vorige keer nog niet gezien hebt, wat zorgt voor uren kijkplezier in dit boek!

Wij hebben op onze bucketlist alvast weer enkele steden gezet die we met onze kids willen bezoeken: Londen, Barcelona, Berlijn, Kopenhagen, Stockholm…here we come! En omdat we deze zomer richting Noorwegen trekken, beginnen we alvast met Oslo op onze bucketlist te zetten.

Gaan jullie mee op wereldreis?

Wereldsteden – Auteur: Georgia Cherry – Uitgever: Rubinstein Publishing Bv
Hier te koop voor 24,99€

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Joke Bogaert
  maart 9, 2017 at 4:38 pm

  Wat een leuke tip! Dat lijkt me een superboek!! Dat vraagt om een ‘like&share-actie’ … zeker nu het Jeugdboekenmaand is, toch ? 😉

 • Reply
  Met4inhuis
  maart 9, 2017 at 8:18 pm

  Oh ziet er een tof boek uit! Echt iets voor ons de boekenwurms.

 • Reply
  inge
  maart 10, 2017 at 3:08 pm

  merci om te delen, k ga deze zeker in huis halen 🙂

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.