Mijn eigen Kids pagina in Deze Week

Hebben jullie het ook al gezien? Ik heb sinds vorige week een eigen pagina in Deze Week, de gloednieuwe krant van Roularta!

Deze Week is dé gratis krant van de toekomst en blikt vooruit op de week die komt, met aandacht voor wat er in de regio én daarbuiten te gebeuren staat, bovendien bereikt de krant bijna elk huisgezin in Vlaanderen, als dat geen fantastisch leuk nieuws is? Als bloggende mama komen er zo soms echt leuke kansen op je pad en deze wilde ik graag met twee handen grijpen. Wekelijks zal ik er verse kinderkost serveren die niet alleen leuk is voor jullie kinderen, maar ook voor jullie als ouders. Leuke tips & tricks die het leven met kinderen mooier, leuker of gemakkelijker maken.

De eerste editie gemist? Je kan ze gewoon online hier lezen, de tweede editie zou vandaag in je brievenbus moeten zitten!

4 thoughts on “Mijn eigen Kids pagina in Deze Week

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.